Ελλάδα

Ολα έτοιμα για το καμπ τερματοφυλάκων

Με την παρουσία του προπονητή των τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μαδρίτης, Luis Llopis θα πραγματοποιηθεί το 7ο καμπ και σεμινάριο εκπαίδευσης των νεαρών γκολκίπερ από 15 έως 18 Ιουνίου.

Η ακαδημία Athens Goalkeepers Academy διοργανώνει το 7ο καμπ για την εξέλιξη των τερματοφυλάκων ηλικίας 10-20 ετών, από 15 έως 18 Ιουνίου, παρουσία του προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, Luis Llopis.

Οι τερματοφύλακες και οι προπονητές τερματοφυλάκων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στις προπονήσεις από τον κορυφαίο προπονητή τερματοφυλάκων στον κόσμο Luis Llopis.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει το παρών στη χώρα μας για να εκπαιδεύσει, να προπονήσει και να αξιολογήσει τους Έλληνες τερματοφύλακες ηλικίας 10-20 ετών.

Στο συγκεκριμένο καμπ θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο θεωρίας και πρακτικής από τον καλεσμένο μας για προπονητές τερματοφυλάκων που θα πάρουν μέρος σε αυτήν την διοργάνωση στις 15-18 Ιουνίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση και να την στείλετε μέχρι την 1η Ιουνίου στο e-mail: athens_goalkeepers_academy@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x