Γερμανία

Όλα μηδέν στη «Mercedes Benz Arena»

Χωρίς νίκη παραμένει στη Bundesliga η Στουτγκάρδη, που παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στη νεοφώτιστη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Χαμένη ευκαιρία για τον Μάριο Γκόμες να γράψει ιστορία.

Άλλη μια ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga απώλεσε η Στουτγκάρδη, που ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη «Mercedes Benz Arena», στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Ο Τάσος Δώνης πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 74’.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, για να σκοράρουν και να φτάσουν στη νίκη, κυρίως με τον Μάριο Γκόμες, ο οποίος έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος παίκτης, που θα έχει σκοράρει απέναντι και στις 18 ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Πάντως, βάσει της εικόνας, το αποτέλεσμα δεν τους αδικεί, αφού και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρκετές φορές και χάρη στις επεμβάσεις του Τσίλερ έμεινε το μηδέν.

Η Στουτγκάρδη είχε τις δύο πιο σημαντικές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου για να ανοίξει το σκορ. Στο 34’ ο τερματοφύλακας της Φορτούνα δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα, αλλά κανένας από τους Γκόμες και Γκονζάλες δεν κατάφεραν να βάλουν την προβολή και να τη στείλουν στα δίχτυα. Επτά λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα από αριστερά, ο Γκόμες προσπάθησε να πλασάρει, αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Ρένσινγκ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν έκαναν τόσο αισθητή την παρουσία τους.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη. Η Στουτγάρδη απείλησαν τρεις φορές με τον Γκόμες και μια με τον Ασκασίμπαρ και η Φορτούνα μια με τον Αϊχάν και άλλη μια μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράμαν, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Τσίλερ αντέδρασε σωστά. Όλα αυτά μέχρι το 55ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια είχαν κι άλλες μικρότερες ευκαιρίες, αλλά η ουσία είναι ότι γκολ δεν έμπαινε ούτε με… αίτηση. Στο 82’ ο Μοράλες σούταρε από πλεονεκτική θέση, η μπάλα κόντραρε στον Παβάρ και είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, αλλά για μια ακόμη φορά ο Τσίλερ απέκρουσε ενστικτωδώς. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική

Παρασκευή 21/9
Στουτγκάρδη- Ντίσελντορφ 0-0

Σάββατο 22/9
Χόφενχαϊμ-Ντόρτμουντ (16:30)
Χέρτα Βερολίνου-Γκλάντμπαχ
Άουγκσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης
Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ
Νυρεμβέργη-Ανόβερο
Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Κυριακή 23/9
Λεβερκούζεν-Μάιντς 16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λειψία 19:00

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Τρίτη 25/9
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου (19:30)
Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ (21:30)
Ανόβερο-Χόφενχαϊμ (21:30)
Φράιμπουργκ-Σάλκε (21:30)

Τετάρτη 26/9
Ντίσελντορφ-Λεβερκούζεν (19:30)
Ντόρτμουντ-Νυρεμβέργη (21:30)
Λειψία-Στουτγκάρδη (21:30)
Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:30)
Μάιντς-Βόλφσμπουργκ (21:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x