Champions League

Όλα στον… αέρα για το σεντόνι

Η πρώτη μονομαχία ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Σάλτσμπουργκ δεν είχε νικητή, δεν είχε γκολ και μοιραία τα πάντα θα παιχθούν στη ρεβάνς επί αυστριακού εδάφους.

Όλα ανοιχτά ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Σάλτσμπουργκ για το «χρυσό» εισιτήριο των ομίλων του Champions League.

Στο άδειο «Stadion Rajko Mitic» (λόγω τιμωρίας των Σέρβων από την UEFA), οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και φυσικά τα πάντα θα κριθούν σε μερικά βράδια και πιο συγκεκριμένα στις 29 του μήνα, στη ρεβάνς επί αυστριακού εδάφους.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας με αρκετά λάθη εκατέρωθεν, παιχνίδι κέντρου ως επί το πλείστον και τους φιλοξενούμενους πιθανώς πιο... αποφασισμένους για ένα γκολ που θα μεγάλωνε τις πιθανότητες πρόκρισής τους. Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου ήταν αυτοί που ανέλαβαν τα ηνία, με τους Αυστριακούς να περιορίζονται κυρίως σε παθητικό ρόλο.

Ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο, οι δύο «μονομάχοι» έπαιζαν σα τη γάτα με το ποντήκι. Ο Ερυθρός Αστέρας μόνιμα στην επίθεση, η Σάλτσμπουργκ μόνιμα στην άμυνα. Και θα μπορούσε κάλλιστα η ομάδα του Μιλόγεβιτς να είχε φτάσει σε μια πολύτιμη νίκη, αλλά δεν είχε και... άστρο! Στο 70’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έβγαλε –κυριολεκτικά- πάνω στη γραμμή με διπλή προσπάθεια την κεφαλιά του Ντέγκενεκ, στην μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο παιχνίδι. Και στο… καπάκι, η κεφαλιά του Στοϊλίκοβιτς στην πλάτη της άμυνας έφυγε για λίγο άουτ! Το γήπεδο συνέχισε να… γέρνει, αλλά τελικώς η Σάλτσμπουργκ δεν το πλήρωσε. Ο Αστέρας κέρδισε κάποια στημένα, έφτιαξε 2-3 απειλητικές στιγμές για την εστία των Αυστριακών, αλλά το… μονότερμα στο φινάλε δεν απέδωσε καρπούς, με το 0-0 να διατηρείται ως το τελευταίο σφύριγμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x