Europa League

Ολική επαναφορά

Κόντρα πρώτα απ’ όλα στον ίδιο του τον εαυτό, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει την υπέρβαση για να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Ντνίπρο. Οι πιθανές συνθέσεις.

Στο ίδιο γήπεδο που πέρυσι τέτοιο καιρό έπαιρνε μια τεράστια νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός καλείται να φορέσει το καλό του ευρωπαϊκό κουστούμι.

Και κόντρα στο κακό του φεγγάρι και κυρίως το 2-0 του πρώτου αγώνα (σκορ που παραδοσιακά σπάνια γυρίζει σε νοκ-άουτ φάση) θα ψάξει την υπέρβαση κόντρα στην Ντνίπρο για να προκριθεί στους «16» του Europa League.

Ο Βίτορ Περέιρα έχει ζητήσει ένα γρήγορο γκολ, την ίδια στιγμή που ο Μίρον Μάρκεβιτς (έχοντας περάσει ξανά από το Φάληρο με την Μέταλιστ) προετοίμασε τους παίκτες του για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δείτε πώς θα παραταχθούν οι δύο ομάδες.

Ολυμπιακός

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μαζουακού. Στον άξονα θα παίξουν ο Κασάμι με τον Μιλιβόγεβιτς, έχοντας στα πλάγια τον Φορτούνη και τον Ντοσεβί.

Ο Τσόρι θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Μήτρογλου θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Σαντάνα, Εντινγκά, Αφελάι, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος και Μπενίτες.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μανιάτης (συμπλήρωσε κάρτες στο ματς της Ουκρανίας), ο τραυματίας Φουστέρ, οι Χάρα, Μπουχαλάκης και Σαλίνο που δεν είναι δηλωμένοι, αλλά και για λόγους τακτικής οι Μποτία και Γιαννούλης.

Ντνίπρο

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μπόικο και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Φεντέτσκι, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο και Εζίντιο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέντορτσουκ, με εσωτερικούς μέσους τον Κανκάβα και τον Ροτάν. Την τριπλέτα της ουκρανικής επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπέζους, Κολοπλιάνκα και Ζουζούλια. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σελίκοφ, Λούτσκεβιτς, Σβάτοκ, Μιγκούνοφ, Μπρούνο Γκάμα, Σακόφ, Ματέους, Σελεζνίοφ και Κάλινιτς.

Διαιτητής: Μακέλι (Ολλανδία)
Βοηθοί: Λάνγκαμπ, Ντικς (Ολλανδία)
Επιπρόσθετοι: Μπλομ, Γιόκεμ (Ολλανδία)
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x