Γερμανία

Όλο και πιο... ζεστή για Μίλερ η Ίντερ

Δυσαρεστημένος -και- από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ούλι Χένες, ο Τόμας Μίλερ φέρεται να εξετάζει όλο και πιο πολύ την περίπτωση της Ίντερ, που ενδιαφέρθηκε και το καλοκαίρι ενώ πλέον τον θέλει άμεσα!

Στην προχθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-2 στο Champions League, ο Τόμας Μίλερ ήταν και πάλι στο βασικό σχήμα της Μπάγερν Μονάχου, μετά από έξι σερί ματς στον πάγκο των Βαυαρών.

Οι δηλώσεις του Ούλι Χένες, ωστόσο, έγιναν δεκτές με δυσαρέσκεια από τον 30χρονο άσο -που «έφτιαξε» τα δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι- και η Ιταλία αρχίζει να τον ενδιαφέρει… πολύ, όπως γράφουν στην Γερμανία.

Παράλληλα, η Ίντερ κέρδισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-0 χθες στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και φαίνεται ότι αυξάνει το ενδιαφέρον της για τον Μίλερ, ενώ μάλιστα οι… αναγεννημένοι «νερατζούρι» δεν θα έλεγαν όχι στην απόκτηση του Γερμανού ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Θυμίζουμε ότι η Ίντερ «ψάχτηκε» για τον Μίλερ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπάγερν ως το καλοκαίρι του 2021, και πέρυσι το καλοκαίρι αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε…

Μόλις πριν την αναχώρηση της αποστολής των νταμπλούχων Γερμανίας για τη χώρα μας, δε, αναφερόμενος στο θέμα της χρησιμοποίησης του Παγκόσμιου πρωταθλητή με τα «πάντσερ» το 2014 από τον Νίκο Κόβατς, ο Χένες το χαρακτήρισε «βρωμοδουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x