Με τις καλύτερες προϋποθέσεις αναμένεται να αρχίσει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος, αφού οι συζητήσεις με τον Νταμίρ Κάναντι είναι σε σημείο που δύσκολα φαίνεται ότι μπορεί να χαλάσει η συμφωνία.

Οι Περιστεριώτες έχουν χειριστεί με μεγάλη προσοχή την υπόθεση, αφού έχουν δείξει και το πόσο θέλουν να συνεχίσουν να συμπόρευσή τους για την επόμενη σεζόν και ταυτόχρονα του αναγνωρίζουν (και όχι μόνο στο οικονομικό) τη συμβολή του στην εκπληκτική πορεία της ομάδας τη φετινής σεζόν.

Υπογραφές δεν έχουν πέσει, άρα ακόμα η ανανέωση του συμβολαίου του Αυστριακού τεχνικού δεν έχει «κλειδώσει» στο 100%, αλλά όπως λένε και στο Περιστέρι, ελέγχουν την υπόθεση και δεν θα την αφήσουν να φύγει από τα χέρια τους.

Αν τελικά ολοκληρωθεί θετικά για τον Ατρόμητο η υπόθεση, θα πρόκειται για μια πρώτη επιτυχία εν όψει 2018-19, αφού το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον 47χρονο ήταν και παραμένει έντονο.

Παύλος Κουστέρης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ