Stoiximan Super League

Όλοι οι δρόμοι, οδηγούν στο… Περιστέρι

Η κρίσιμη για την εξέλιξη της μάχης στην κορυφή αναμέτρηση Ατρόμητος-Ολυμπιακός, δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ενδιαφέρον παιχνίδι ΟΦΗ-Άρης στην Κρήτη.

Σημαντικό σταυροδρόμι στην προσπάθεια που κάνουν για την επίτευξη των στόχων τους αποτελεί για Ατρόμητο και Ολυμπιακό το σημερινό… συναπάντημά τους στο γήπεδο του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι, που αποτελούν φέτος την πολύ ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους και οι «ερυθρόλευκοι», να μείνουν σε εφικτή προς κάλυψη απόσταση από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, με νίκη παραμένει στο -2 από την κορυφή και αφήνει στο -7 (!) τον Ολυμπιακό, που με τη σειρά του θέλει να μείνει έξι βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και να μειώσει στον ένα την απόσταση από τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες, καθώς οι περιστεριώτες δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίας των Βασιλακάκη, Κιβρακίδη και Ουγκράι, την ώρα που εκτός αποστολής του Ολυμπιακού έχουν μείνει οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος, Χασάν, Μεριά, Τσιμίκας και ο Τουρέ για λόγους τακτικής.

Το σημερινό πρόγραμμα, περιλαμβάνει δύο ακόμα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη, με τους Κρητικούς να θέλουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα ώστε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «κίτρινοι» από την πλευρά τους, θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στα τελευταία παιχνίδια (σ.σ. προέρχονται από «διπλό» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης) και να επιστρέψουν με 18 βαθμούς στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός κοντράρονται στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων», σε ένα παιχνίδι σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αμφότερες, έχουν από επτά πόντους και ψάχνουν την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, για να αναρριχηθούν βαθμολογικά.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο στην Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Λαμία.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 5-1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 2-0
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 2-1
ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0

Κυριακή 25 Νοεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 2)
Ατρόμητος-Ολυμπιακός (19:00, ΕΡΤ)
ΟΦΗ-Άρης (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

Πανιώνιος-Λαμία (19:30, Novasports 1)

Το πρόγραμμα της επόμενης (12ης) αγωνιστικής

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

ΑΕΛ-Πανιώνιος (17:15, Novasports 1)
Απόλλων-Ατρόμητος (19:00, ΕΡΤ)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (19:30, Novasports 1)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 2)
Άρης-Παναθηναϊκός (19:00, ΕΡΤ)
ΑΕΚ-Ξάνθη (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

Λαμία-ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ)
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (19:30, Novasports 2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x