Stoiximan Super League

Όλοι πλέον συζητούν για τον Μαρτίνς στην Πορτογαλία

Ο Ολυμπιακός προχώρησε το περασμένο καλοκαίρι στην πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς αποφασίζοντας να εφαρμόσουν ένα δύσκολο πλάνο, με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν έναν προπονητή που δεν είχε εργαστεί εκτός Πορτογαλίας, αλλά είχαν φροντίσει να παρακολουθήσουν στενά την δουλειά του και δεν χωρά αμφιβολία ότι δικαιώθηκαν με την επιλογή τους.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος στα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα του Μαρτίνς για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Και το λέμε αυτό για ν’ αναδείξουμε την «εκτόξευση των μετοχών» του 49χρονου τεχνικού.

Το διάστημα λοιπόν που ο Μαρτίνς ήταν στην πατρίδα του για διακοπές, κατάλαβε πόσο σημαντική ήταν για το όνομα του, η παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Και το κατάλαβε από τις συζητήσεις που έκανε με ατζέντηδες, με άλλους προπονητές, με παίκτες αλλά και με τους δημοσιογράφους.

Ο Μαρτίνς ο οποίος έδωσε και μια μεγάλη συνέντευξη στην A Bola, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τις συνθήκες δουλειάς στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την επιλογή που έκανε το περασμένο καλοκαίρι και είναι προφανές πως δικαιωμένος αισθάνεται και ο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος γνώριζε καλά πως θα αναλάβει μια δύσκολη αποστολή αλλά ήξερε επίσης πως τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Ήξερε πως θα πάει στην μεγαλύτερη ελληνική ομάδα κι ότι είχε μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Κι έναν χρόνο μετά ο Μαρτίνς μπορεί να διακρίνει πολύ εύκολα την διαφορά που είχε στην αντιμετώπιση απ’ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην πατρίδα του.

Κι αυτή η μεγάλη άνοδος του Μαρτίνς αποτυπώνεται στην ανάδειξη του ως τρίτου καλύτερου Πορτογάλου προπονητή την χρονιά που πέρασε.

Ο Μαρτίνς πέτυχε σημαντικά πράγματα με τον Ολυμπιακό την πρώτη του χρονιά στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, με αποκορύφωμα την πρόκριση εις βάρος της Μίλαν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ήταν ένα επίτευγμα που συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη. Τώρα λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μπροστά του μια νέα πρόκληση, στην οποία καλείται ν’ ανταποκριθεί.

Να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν τα καταφέρει τότε θα μιλάμε για ένα εντυπωσιακό limit up σε ότι αφορά την καριέρα του Μαρτίνς.

Προς το παρόν ο προπονητής του Ολυμπιακού σχεδιάζει τα πλάνα για την επίτευξη των δύο μεγάλων στόχων, αναγνωρίζοντας με τα όσα έχει πει στους συμπατριώτες του, πόσο τον έχει βοηθήσει η ομάδα του Πειραιά στην εξέλιξη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x