Super League 2

Όλοι στο τραπέζι για το γήπεδο της ΑΕΚ

Την κρίσιμη συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, προανήγγειλε και επίσημα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε επιβεβαίωση της προγραμματισμένης συνάντησης, που θα κρίνει πολλά για το πώς θα εξελιχθεί το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, προχώρησε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Μετά την καθησυχαστική δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη και την ανακοίνωση του ΥΠΕΠΑΝ (η οποία διέψευδε το κλίμα διαφωνίας στη συζήτηση με την «Ένωση») η δημοτική αρχή προανήγγειλε και επίσημα τη συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Έτσι, την προσεχή Δευτέρα, τόσο η πλευρά της ΑΕΚ (μέσω της Ερασιτεχνικής, της «Δικέφαλος Α.Ε» και της «Dimand»), όσο και αυτές του ΥΠΕΚΑ και του Δήμου θα κάτσουν στο τραπέζι, με στόχο να βρεθεί λύση για να προχωρήσει η κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς».


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στα πλαίσια της πάγιας θέσης για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας και στο χώρο που ιστορικά ανήκει στο Σύλλογο, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος παίρνει την πρωτοβουλία και διοργανώνει ευρεία σύσκεψη για το θέμα αυτό.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων). Στην σύσκεψη αυτή έχουν καλεστεί να παραστούν και να εκθέσουν τις απόψεις τους η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., η εταιρεία υλοποίησης του έργου «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε», και η εταιρεία DIMAND A.E που έχει αναλάβει τον συντονισμό του έργου. Από την μεριά της Κεντρικής Διοίκησης το κάλεσμα απευθύνεται στο ΥΠΕΚΑ /Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού.

Σκοπός της παραπάνω σύσκεψης είναι η συζήτηση των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου, με στόχο την σύνθεση και υλοποίηση μιας κοινά αποδεκτής και εφικτής λύσης προς όφελος της πόλης και του Συλλόγου της Α.Ε.Κ»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x