Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε στη Νιόν η συνάντηση FIFA/UEFA-Αυγενάκη-Γραμμένου

Ως το βράδυ «τα έλεγαν» επί ελβετικού εδάφους οι ξένοι αξιωματούχοι με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/12) και έπειτα από πολλές ώρες, η ευρεία συνάντηση με αντικείμενο το ελληνικό ποδόσφαιρο που έλαβε χώρα στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας.

Σε αυτή συμμετείχαν: ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο διευθυντής ομοσπονδιών-μελών της FIFA, Λούκα Νικόλα, ο διευθυντής ομοσπονδιών-μελών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και Μάριος Γεωργίου, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας FIFA/UEFA στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ.

Όπως διέρρευσε, την Παρασκευή (13/12) θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση-τοποθέτηση από τις UEFA/FIFA σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Σύμφωνα πάντως με πηγές από την ΕΠΟ, η συνάντηση πήγε καλά, καθώς επιβεβαιώθηκε η εμπιστοσύνη των διεθνών αρχών προς την διοίκηση Γραμμένου, καθώς και η στήριξη σε ΚΕΔ και σε ό,τι έχει να κάνει με την λειτουργία του VAR στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x