Champions League

Όλος ο κόσμος στο Wanda Metropolitano (pics)

Φωτογραφίες από την Μαδρίτη λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

inner

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League η Μαδρίτη «γεμίζει» κόσμο. Οπαδοί των δύο ομάδων, ή απλώς φίλοι του ποδοσφαίρου από όλον τον κόσμο έχουν ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα, μεταφέροντας ο καθένας από μία ιστορία.

Από Αμερικανούς που έχουν αλλάξει τέσσερις πτήσεις για να φτάσουν στην Μαδρίτη χωρίς να έχουν εισιτήριο μέχρι τους 11 Ολλανδούς οπαδούς του Άγιαξ που έχουν βγει... παγανιά στους δρόμους γύρω από το γήπεδο για να βρουν 11 της Τότεναμ να πάρουν την εκδίκησή τους με έναν μεταξύ τους ποδοσφαιρικό αγώνα.

inner
(Οπαδός της Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα στην Μαδρίτη)

inner
(Αργεντινός, οπαδός της Νουέβα Σικάγο)

inner

inner
Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να βρουν εισιτήρια. Είτε για να τα αγοράσουν και να δουν το ματς είτε για να τα πουλήσουν βγάζοντας κέρδος.

inner

inner
Αμερικανοί που έχουν ταξιδέψει στην Ισπανία για να δουν το ματς. Αυτοί στη δεύτερη φωτογραφία ξεκίνησαν από το Χιούστον, άλλαξαν τέσσερις πτήσεις (Χιούστον-Φιλαδέλφεια, Φιλαδέλφεια-Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη-Μπαρτσελόνα, Μπαρτσελόνα-Μαδρίτη) χωρίς να έχουν όμως εισιτήρια για τον σημερινό τελικό. Απλώς με την ελπίδα ότι θα βρουν στην ισπανική πρωτεύουσα.

inner
Οπαδός της Τότεναμ και μάλιστα φανατικός. Έχει επισκεφθεί 54 γήπεδα σε όλο τον κόσμο με αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Ανάμεσα σε αυτά και τα δικά μας... ΟΑΚΑ, Τούμπα, Τρίπολη. Και αναφέρει ότι προτιμά γήπεδα σαν της Τρίπολης παρά σαν αυτό του τελικού!

inner
Οπαδοί του Άγιαξ που θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω από την Τότεναμ. Είχαν αγοράσει εισιτήρια και τώρα γυρίζουν στους δρόμους της Μαδρίτης αναζητώντας οπαδούς των "σπερς" για να τους αντιμετωπίσουν σε ένα φιλικό παιχνίδι και να πάρουν εκδίκηση για τον αποκλεισμό της ομάδας τους.

inner
Οπαδοί της Λίβερπουλ από την Σλοβενία!

inner
Μόλις άκουσαν ότι είμαστε από την Ελλάδα, άρχισαν να φωνάζουν "Panathinaikos"!

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x