Stoiximan Super League

Όλσεν: «Μεγάλος σύλλογος ο ΠΑΟΚ» (video)

Χαρούμενος με την επιλογή του να παίξει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ρόμπιν Ολσεν, ο οποίος τόνισε ότι η μεταγραφή του αποτελεί το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτό είναι το πρώτο! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω για αυτό το σύλλογο. Έπαιξα αρκετά καλά παιχνίδια με τη Μάλμε, αλλά αυτό είναι το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, πιθανότατα ο μεγαλύτερος. Παρακολούθησα τα βίντεο στο YouTube με τους τωρινούς δικούς μας φιλάθλους και πρέπει να είναι εκπληκτικό να παίζεις για αυτούς», ανέφερε αρχικά ο Σουηδός τερματοφύλακας στην κάμερα του PAOK TV και στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι φεύγει για πρώτη φορά από τη χώρα του:

«Όπως είπα είμαι χαρούμενος και ήθελα να κάνω αυτό το βήμα. Έπαιξα για τέσσερα χρόνια στη Μάλμε και αισθάνομαι πως είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Europa League, εύχομαι να πάμε και στους ομίλους και έπειτα θα το δούμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ερωτηθείς τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Πραγματικά έχουμε οικογενειακούς φίλους που είναι από τη Θεσσαλονίκη. Μίλησα μαζί τους, αλλά ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ με πολλούς φιλάθλους και επίσης ξέρω ότι η ομάδα πήρε καινούργιους προπονητές και παίκτες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος λοιπόν!».

Καταλήγοντας, ο Όλσεν δήλωσε: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στη Θύρα 4!».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x