Γενικά

Όλσεν: «Θα δουλέψω σκληρά στην Κοπεγχάγη»

Έτοιμος να δουλέψει ακόμα περισσότερο για να πετύχει στην Κοπεγχάγη, με την οποία υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, είναι ο Ρόμπιν Όλσεν.

Διάθεση να δουλέψει ακόμα περισσότερο, ώστε να καθιερωθεί στην Κοπεγχάγη, έχει ο Ρόμπιν Όλσεν που θα είναι παίκτης της δανικής ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο του έχει συμπεριφερθεί η νέα του ομάδα και υποσχέθηκε να γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον.

Για την παρουσία του στην Κοπεγχάγη: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι τέλειο για μένα, καθώς τα πάω καλά στην Κοπεγχάγη, η οποία ήταν εξαιρετική απέναντι μου. Πάντα μου αρέσει να τα δίνω όλα, αλλά επίσης γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πάντα. Είμαι χαρούμενος για την παρουσία μου στην ομάδα το πρώτο μου εξάμηνο εδώ. Ωστόσο, δεν αμφιβάλλω ότι μπορώ να έχω και καλύτερη απόδοση, γι' αυτό και θα δουλέψω σκληρά».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει: «Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός για όλες τις θέσεις σε μία ομάδα όπως η Κοπεγχάγη. Ο Στέφεν Άντερσεν, ο Κιμ Κρίστενσεν, ο Τόμας Καμίνσκι και εγώ δίνουμε σκληρές μάχες στις προπονήσεις, αλλά είναι και εξαιρετικοί συνεργάτες. Το μόνο που κοιτάω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με τους άλλους ταλαντούχους τερματοφύλακες της ομάδας. Από κει και πέρα είναι θέμα του προπονητή να αποφασίσει ποιος θα υπερασπιστεί την εστία, εγώ απλά θα βάλω τα δυνατά μου αυτός να είμαι εγώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x