Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: «Ανώτερος, νικητής, αήττητος και πρωτοπόρος»

Στο σχόλιο του για τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν την ανωτερότητά τους επί του «δικεφάλου του Βορρά» και στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός πήρε πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 και βρέθηκε στο +5 από τη δεύτερη θέση και στο report του στην ιστοσελίδα του συλλόγου σχολιάζει: «ανώτερος, νικητής, αήττητος και πρωτοπόρος».

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού

Ανώτερος, νικητής, αήττητος και πρωτοπόρος

Ο Ολυμπιακός απέδειξε την ανωτερότητά του και στην Τούμπα επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0.

Ο Θρύλος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και προηγήθηκε δίκαια στο 48? με τον Γιαννούλη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη, ύστερα από την εκπληκτική ατομική ενέργεια του Τσιμίκα και το γύρισμα του Ραντζέλοβιτς. Ο Θρύλος είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, δεν τις αξιοποίησε, αλλά στο τέλος έφυγε με το τρίποντο παραμένοντας πρώτος και αήττητος.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Σα στη θέση του τερματοφύλακα και τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αφού κύλησαν τα πρώτα λεπτά με τις πολλές διακοπές, λόγω των καπνογόνων, το παιχνίδι απέκτησε σιγά σιγά ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να «κερδίσουν» τη μεσαία γραμμή. Στο 23? ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Τσιμίκα να βρίσκει χώρο και να επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή. Η μπάλα από το σουτ του Έλληνα αμυντικού έφυγε λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν από τα πλάγια να αναπτυχθούν, ωστόσο η τελική που σημείωσαν στο 31? ήταν από στημένη φάση.

Η πίεση που ασκούσαν οι παίκτες της ομάδας μας δεν επέτρεπε στους αντιπάλους τους να βγουν με αξιώσεις μπροστά. Σε αντίθεση με τους παίκτες του κ. Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους άγγιξαν τρεις φορές το 0-1. Αρχικά ο Ελ Αραμπί στο 41? επιχείρησε το γυριστό σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Στο 43? ο Τσιμίκας με ατομική ενέργεια έφτασε στα όρια της περιοχής, ωστόσο το σουτ του δε βρήκε στόχο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ραντζέλοβιτς μόνος στην περιοχή σούταρε άστοχα με το αριστερό.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο με τον Ολυμπιακό να είναι ανώτερος και να βγαίνει γρήγορα στην επίθεση. Στο 48? ο Τσιμίκας σε ακόμα μία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και ο Ραντζέλοβιτς πριν βγει η μπάλα τη γύρισε. Αυτή χτύπησε στον Γιαννούλη και κατέληξε στο βάθος της εστίας. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν και με τη χρήση VAR ο διαιτητής σωστά δε μέτρησε το τέρμα. Στο 58? ο Θρύλος έχασε ακόμα μία ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Γκιλιέρμε. Ο τελευταίος σούταρε στην κίνηση έξω από την περιοχή, αλλά η «στρογγυλή θεά» έφυγε άουτ.

Στο 69? ο κ. Μαρτίνς πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή με τον Χασάν να παίρνει τη θέση του Ελ Αραμπί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Καμαρά έκλεψε και σούταρε, όμως ο Πασχαλάκης έπεσε και έδιωξε. Στο 83? ο Μασούρας μπήκε αντί του Ραντζέλοβιτς με στόχο να χτυπήσει η ομάδα μας στην αντεπίθεση. Ο Γκασπάρ «έκλεισε» τις αλλαγές μπαίνοντας στη θέση του Βαλμπουενά.

Ο ΠΑΟΚ δεν έβρισκε χώρους, τα «τυφλά» γεμίσματα αποτέλεσαν εύκολη λεία για τους αμυντικούς μας και έτσι ο Ολυμπιακός έφυγε από την Τούμπα με τους τρεις πόντους της νίκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x