Stoiximan Super League

Επενδύει στον Βρουσάι ο Ολυμπιακός

Τις μετοχές του ανέβασε ο Μάριο Βρουσάι με την εμφάνισή του στη Γαλλία και ο Ολυμπιακός αναμένεται να τον καλέσει σύντομα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Μασσαλία είναι χωρίς αμφιβολία ο Μάριος Βρουσάι.

Ο 22χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ, αφού είχε συμμετοχή τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στον ανασταλτικό τομέα (όποτε το απαιτούσαν οι συνθήκες).

Ο νεαρός άσος κατάφερε να κάνει τους Μασσαλούς να ασχοληθούν με την περίπτωσή του και ήδη έχει ανοίξει κουβέντα για το μέλλον του στην ομάδα.

Εκείνο που προκύπτει την επόμενη μέρα του αγώνα στο «Βελοντρόμ» είναι η επιθυμία της διοίκησης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να καλέσει άμεσα την πλευρά του παίκτη για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Το συμβόλαιο του Βρουσάι λήγει το καλοκαίρι και έχει δικαίωμα από τον Ιανουάριο να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος.

Το συγκεκριμένο θέμα θα τελειώσει μέσα στο μήνα και οι Πειραιώτες θα προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον νεαρό εξτρέμ, με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του και παράλληλα θα αποτελέσει το νέο πρότζεκτ του συλλόγου (μετά τον Κώστα Τσιμίκα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x