Stoiximan Super League

Ολυμπιακός του… β’ μέρους

Το ιδιαίτερο στατιστικό που προκύπτει μετά από έξι επίσημους αγώνες των Πειραιωτών.

Ένα ξεχωριστό στατιστικό προκύπτει μετά το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, το οποίο ήταν το έκτο τη φετινή σεζόν για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Μετά από έξι αγώνες, λοιπόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη προκύπτει πως οι Πειραιώτες σκοράρουν μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, με μοναδική εξαίρεση τον επαναληπτικό με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League (που έληξε 0-0 στο ΓΣΠ).

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου, όταν οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και το σκορ άνοιξε στο 59’ ο Φορτούνης. Ακολούθησαν τα δύο τέρματα του Μασούρα στο 64’ και στο 88’ της αναμέτρησης.

Επόμενο ματς ήταν εκείνο με την Ομόνοια, στο οποίο ο Βαλμπουενά κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 69’ και στο Ελ Αραμπί με το πανέμορφο γκολ του διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις (90’+2).

Ο Ολυμπιακός, στη συνέχεια, φιλοξένησε τον Παναιτωλικό, με τον Ελ Αραμπί στο 48’ και τον Καφού στο 86’ να βοηθούν την ομάδα τους να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στους Αγρινιώτες.

Πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στα Γιάννενα και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον τοπικό ΠΑΣ, ο οποίος προηγήθηκε στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 51’ ο Ελ Αραμπί έφερε το ματς στα ίσα.

Και τέλος, χθες το βράδυ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Ατρόμητου. Με το σκορ να ανοίξει ξανά ο Μαροκινός «κίλερ» κατά σύμπτωση στο 51’. Ακολούθησε το γκολ του Χασάν στο 65’ και ο Ελ Αραμπί έκανε το χατ-τρικ με άλλα δύο τέρματα (στο 82’ και στο 87’).

Ως συμπέρασμα εκείνο που προκύπτει είναι πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» δεν το βάζουν κάτω και παλεύουν μέχρι τέλους τα παιχνίδια τους, δείγμα της δουλειάς που έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς την τελευταία διετία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x