Stoiximan Super League

Ολυμπιακός για Κοντονή: «Δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ»

Επίθεση στον Σταύρο Κοντονή αλλά και την ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με σχετική ανακοίνωση. «Η Πολιτεία δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ», αναφέρει!

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου ο Ολυμπιακός δεν τα άφησε ασχολίαστα. Οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται τόσο στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, όσο και στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες απευθυνόμενοι προς τον υφυπουργό τον καλούν να αποφασίσει τι θέλει να συμβεί παίρνοντας στους ώμους και το βάρος της ευθύνης αυτής.

«Αν θέλετε να μη γίνει ο τελικός κύριε Κοντονή, να έχετε το θάρρος να τον ματαιώσετε και να πάρετε την ευθύνη», αναφέρει σχετικά, ενώ νωρίτερα τονίζει ότι ο «υφυπουργός Αθλητισμού, σε ευνομούμενη Πολιτεία, δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κρυπτόμενο και «αόρατο» ιδιοκτήτη της και να ακολουθεί τις διαρροές και τις επίσημες ανακοινώσεις της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Υπουργός Αθλητισμού, σε ευνομούμενη Πολιτεία, δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κρυπτόμενο και «αόρατο» ιδιοκτήτη της και να ακολουθεί τις διαρροές και τις επίσημες ανακοινώσεις της.

Ο κύριος Κοντονής, με τις ωμές παρεμβάσεις του, ευτελίζει τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, επηρεάζει ευθέως τους διαιτητές και τους αθλητικούς παράγοντες και κάνει τη χώρα μας περίγελο διεθνώς, αλλά και στα μάτια του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη.

Αν θέλετε να μη γίνει ο τελικός κύριε Κοντονή, να έχετε το θάρρος να τον ματαιώσετε και να πάρετε την ευθύνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x