Champions League

Ολυμπιακός και adidas παρουσιάζουν την εντυπωσιακή τρίτη εμφάνιση (pic)

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος διεκδικεί την πρόκριση τους Ομίλους του UEFA Champions League με την πιο “θρυλική” εμφάνιση στην ιστορία του.

Ο Ολυμπιακός έρχεται αντιμέτωπος με τη Ριέκα απόψε το βράδυ και υπόσχεται να φέρει την πρόκριση με τη νέα, ολοκόκκινη εμφάνιση της ομάδας.

Εκτός από το θρυλικό κατακόκκινο χρώμα που επικρατεί στην τρίτη εμφάνιση του Πρωταθλητή Ελλάδος, μοναδικά χαρακτηριστικά συνδυάζουν το κλασικό με το σύγχρονο και δίνουν τον τόνο του θριάμβου που συμπληρώνεται από τα 4 χρυσά αστέρια, ραμμένα πάνω από το σήμα του Ολυμπιακού, συμβολίζοντας τα 44 πρωταθλήματα. Επιπλέον, οι χαρακτηριστικές τρεις ρίγες της adidas με το λογότυπο της κορυφαίας εταιρείας αθλητικών ειδών, σε λευκό χρώμα παραπέμπουν στα ερυθρόλευκα χρώματα της ομάδας και υπογράφουν την υψηλή ποιότητα της εμφάνισης για κορυφαίες επιδόσεις μέσα στο γήπεδο.

Και στην τρίτη εμφάνιση του Πρωταθλητή κυριαρχούν οι κορυφαίες καινοτομίες της adidas. Η τεχνολογία ClimaCool™ σε συνδυασμό με τα ειδικά 3D υφάσματα που βρίσκονται τοποθετημένα σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και να διατηρεί τη θερμοκρασία του χαμηλά. Η ελευθερία κινήσεων και η άνεση στον αγωνιστικό χώρο της τρίτης εμφάνισης εξασφαλίζουν τις υψηλές αποδόσεις των παικτών του Ολυμπιακού.

Δες την εντυπωσιακή τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού για πρώτη φορά στο γήπεδο, στην αποψινή αναμέτρηση με τη Ριέκα και βρες την αποκλειστικά στο Red Store.

inner

Σχετικά με την κατηγορία adidas Football

Η αdidas είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αποτελεί επίσημο χορηγό και προμηθευτή των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στον κόσμο, όπως το FIFA World Cup™, το FIFA Confederations Cup, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το UEFA EURO. Η adidas επίσης χορηγεί μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, όπως οι Manchester United, Real Madrid, FC Bayern Munich, Juventus, Chelsea και AC Milan. Επίσης, μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου ανήκουν στο δυναμικό της adidas, όπως οι Leo Messi, Paul Pogba, Gareth Bale, Thomas Muller, Luis Suarez, James Rodriguez, Diego Costa και Mesut Ozil, αλλά και οι Έλληνες Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Kώστας Μήτρογλου, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Μανιάτης και Νίκος Καρέλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x