Stoiximan Super League

Ολυμπιακός και «Δικέφαλοι» σε πρώτο πλάνο

Το αναλυτικό πρόγραμμα της σημερινής ημέρας στη 2η αγωνιστική της Super League 1.

Δύσκολες «έξοδοι» περιμένουν τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΑΕΛ και τον Αστέρα Τρίπολης στο σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την επιστροφή τους μετά από δύο χρόνια στο Champions League και, μάλιστα, με σπουδαία ανατροπή μέσα στην έδρα της Κράσνονταρ.

Τώρα θέλουν πριν από τη νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων να κάνουν το «2 στα 2» και να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό στο Περιστέρι, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ, τώρα, κατάφερε να δείξει ξανά το παλιό καλό της πρόσωπο στην Τραπεζούντα, δίνοντας ξανά ελπίδα στους οπαδούς της για καλύτερες ημέρες. Απόψε, στην αναμέτρηση που κλείνει τη 2η αγωνιστική, θα προσπαθήσει απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης να πετύχει την πρώτη της νίκη, κάτι που ισχύει και για τους Αρκάδες που έχουν παράπονα για τη διαιτησία στον πρώτο αγώνα της σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το… μενού, ωστόσο, ανοίγει με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, και αυτό θέλουν να συμβεί από το σημερινό ματς με τους Νεουσμυρνιώτες. Προβλήματα και τραυματισμών ταλανίζουν την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Στο τέταρτο ματς της ημέρας η Λαμία που κατάφερε να κάνει ξανά «ζημιά» στον Παναθηναϊκό υποδέχεται τον Ατρόμητο που έφτασε κοντά στο πρώτο «τρίποντο» της σεζόν με τη Λάρισα, αλλά δυστυχώς ο Ούμπιντες δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα έντεκα βήματα.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής



Η επόμενη (3η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x