Stoiximan Super League

Ετοιμάζει Βινάγκρε, Πέπε και Μπρούμα ο Μαρτίνς

Μπορεί να αποκλείστηκαν από την αποστολή του χθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός τους υπολογίζει για την πρεμιέρα στο Champions League.

Την απόφαση να αποκλείσει τους Βινάγκρε (αρχικά), Μπρούμα και Πέπε (πριν από τον αγώνα) από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο έλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Πορτογάλος τεχνικός αφήνει εκτός νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αφού θέλει σιγά-σιγά να τους βάζει στο κλίμα της ομάδας.

Και τα αποτελέσματα τον έχουν δικαιώσει μέχρι σήμερα. Ο Πορτογάλος αποφάσισε να προφυλάξει τον νεαρό αριστερό μπακ, ο οποίος επέστρεψε με μικροτραυματισμό από την πατρίδα του, ενώ τους άλλους δύο τους άφησε την τελευταία στιγμή εκτός.

Οι τρεις παίκτες αναμένεται να φορτσάρουν ενόψει της Μαρσέιγ, με τον Βινάγκρε να θεωρείται «σίγουρος» πως θα ξεκινήσει κόντρα στους Γάλλους έναντι του Χολέμπας.

Τις επόμενες μέρες φυσικά ο Μαρτίνς θα τσεκάρει τους παίκτες του και θα καταστρώσει τα πλάνα του για να υποδεχθούν τους Μασσαλούς στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τετάρτη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x