Stoiximan Super League

Ομάρ: «Δεν ήμασταν αρκετά καλοί φέτος»

Στην κακή αγωνιστική απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού οφείλεται η κακή πορεία των ερυθρολεύκων τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Δηλώσεις σε Μέσο της Νορβηγίας έκανε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στις οποίες και αναφέρθηκε στο φετινό αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» δεν είχε καμία διάθεση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, παραδεχόμενος πως για την κακή πορεία της ομάδας ευθύνονται οι παίκτες και μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nettavisen:

Για τη φετινή εικόνα της ομάδας: «Φέτος δεν ήμασταν καν κοντά στο επίπεδο που έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε. Είναι η τέταρτη σεζόν μου εδώ και έχουμε πάρει τον τίτλο σε όλες αυτές τις σεζόν με εξαίρεση τη φετινή. Είμαστε σταθερά η πιο κυρίαρχη ομάδα στη χώρα και στο διάστημα αυτό τα έχουμε πάει καλά και στην Ευρώπη. Αυτή η χρονιά όμως ήταν πολύ απογοητευτική».

Για το τι δεν πήγε καλά: «Τίποτα δεν σου χαρίζεται εδώ και πρόσφατα υπήρξαν πολλές αλλαγές στην ομάδα, πολλοί νέοι παίκτες και διαφορετικοί προπονητές. Δεν είναι πάντα εύκολο για μια ομάδα να αλλάξει γρήγορα και να προσαρμοστεί σε αυτά που ζητάει κάθε προπονητής. Δε νομίζω ότι μπορούμε να επικεντρωθούμε σε κάτι συγκεκριμένο και να ρίξουμε εκεί το φταίξιμο. Κάθε ομάδα κάνει τις επιλογές της και όλοι όσοι βρίσκονται εκεί πρέπει να τις σέβονται και να συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους».

Για τις πέντε αλλαγές στον πάγκο: «Είναι εύκολο να λες ότι φταίει ο ένας προπονητής ή ο άλλος, όμως η αλήθεια είναι ότι απλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί φέτος. Ο λόγος της κυριαρχίας της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια ήταν η σκληρή δουλειά όλων για να είμαστε στην κορυφή και για να δείχνουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο».

Για το αν οι διακοπές και τα προβλήματα στο πρωτάθλημα έπαιξαν ρόλο για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού: «Υπήρξαν πολλά θέματα φέτος στο πρωτάθλημα, όμως και πάλι δεν μπορώ να πω ότι τα επεισόδια και οι διακοπές ήταν ο λόγος για τον οποίο τα πήγαμε τόσο άσχημα. Είμαστε ο Ολυμπιακός και μόνο οι νίκες και οι τίτλοι είναι αποδεκτά για τον σύλλογο».

Για το μέλλον του: «Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ο σύλλογος μου είχε προσφέρει ό,τι χρειαζόμουν για να υπογράψω. Δεν τα ξεχνάω όλα αυτά. Οπότε από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω κι εγώ πίσω στον σύλλογο. Παρόλο που φέτος είχαμε μια απογοητευτική σεζόν, παραμένουμε Ολυμπιακός, ένας μεγάλος σύλλογος. Και για να είμαι ειλικρινής, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι εδώ. Στο ποδόσφαιρο βέβαια τα πάντα μπορούν να συμβούν από τη μια μέρα στην άλλη, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Θα δούμε τι θα συμβεί τελικά...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x