Europa League

Ομάρ: «Δύσκολο για κάθε ομάδα το κάστρο μας»

Στη δύναμη της έδρας στάθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μιλώντας στο match program του ματς με την Άρσεναλ.

Αναλυτικά όσα είπε στο match program ο παίκτης του Ολυμπιακού

Μία ομολογουμένως δύσκολη κλήρωση για τον Ολυμπιακό, ωστόσο η ομάδα φέτος έχει δείξει απέναντι στις μεγάλες ομάδες ότι μπορεί και τα πηγαίνει καλά.

Η Άρσεναλ είναι και θα είναι πάντα δύσκολη κλήρωση, αλλά εμείς ως ομάδα αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ως εξίσου σημαντικό ανεξάρτητα ποιος είναι αντίπαλός μας. Με αυτή την έννοια ο συγκεκριμένος αγώνας δεν διαφέρει για όλους μας στον σύλλογο. Έχομε επίσης δείξει σε όλα τα παιχνίδια του UEFA ότι όταν βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με οποιονδήποτε αντίπαλο. Είμαι σίγουρος ότι σήμερα θα παρουσιαστούμε όπως ακριβώς αρμόζει στην περίσταση και θα κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που αναζητούμε.

Είχες αγωνιστεί το 2015 στη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Άρσεναλ. Πιστεύεις ότι μπορεί να επαναλάβει η ομάδα αυτή την επιτυχία;

Απολύτως, είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά θα κάνουν μία αξιόλογη προσπάθεια. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και η αυτοπεποίθησή μας είναι ισχυρή. Προφανώς αντιμετωπίζοντας μια τεράστια ομάδα όπως η Άρσεναλ θα έχουμε δυσκολίες, αλλά είμαστε έτοιμοι και το πιστεύουμε. Εξάλλου δείξαμε με τις εμφανίσεις μας στους ομίλους του Champions League πως κοιτάζουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους,όσο μεγάλο όνομα και να έχουν.

Τι θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Μίκελ Αρτέτα;

Ομαδική προσπάθεια, να επιμείνουμε στο πλάνο του παιχνιδιού και να κάνουμε το παιχνίδι μας στο έπακρο. Να πάμε δυνατά σε κάθε φάση, να διεκδικήσουμε κάθε χαμένη μπαλιά και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί για να σκοράρουμε. Αν ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και πραγματοποιήσουμε τα παραπάνω, τότε θα βγούμε εμείς νικητές από αυτή τη μονομαχία.

Σε αυτά τα ματς πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο κόσμος;

Η παρουσία των ομάδων σημαίνει τα πάντα σε τέτοια παιχνίδια. Είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε ξανά την υποστήριξη των καταπληκτικών φιλάθλων μας. Ο κόσμος μας θα είναι ο 12ος παίκτης στο γήπεδο, όπως σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Η ενέργεια και η δύναμη που μας δίνουν οι φίλαθλοί μας στο Καραϊσκάκη είναι ο λόγος για τον οποίο είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να έρθει να μας αντιμετωπίσει στο κάστρο μας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x