Stoiximan Super League

Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Η πρόκληση της ελληνικής δικαιοσύνης δεν θα περάσει έτσι»

Διαβάστε τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Επίθεση κατά πάντων εξαπολύουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσαν με αφορμή την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά για το αντικείμενο που χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρθία και την οποία διάβασε στον "αέρα" της ΕΤ3 ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων.

Σε αυτή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για «σκάνδαλο», ενώ απευθύνονται την Μαρία Σκολαρίκη, τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο μέχρι και τα ΜΜΕ.

«Υπεύθυνοι για τον παραλογισμό, είναι άνθρωποι και φορείς που με τις αποφάσεις τους εξοργίζουν και τον πιο μετριοπαθή οπαδό του ΠΑΟΚ:

-) Η Μαρία Σκολαρίκη που παραδέχτηκε ότι ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο, επειδή δεν έφταναν αυτά που έγραφε το φύλλο αγώνα για να δικαιολογήσουν μία τόσο βαριά τιμωρία.

-) Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος που αυτοαναιρέθηκε μέσα σε πέντε μέρες.

-) Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που εξέτασε τον προπονητή του Ολυμπιακού και έβγαλε την παρακάτω επιστημονικότατη διάγνωση που δεν θα έβγαζε ούτε ο Τσουκαλάς “διακριτή, κάκωση προσώπου (θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης/εκχύμωσης), με αναφερόμενο άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος κροταφογναθικής άρθρωσης.

-) Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους που έδωσε εντολή κλινικής εξέτασης του ετοιμοθάνατου ηθοποιού.

-) Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο που έκρινε ότι χρήζει νοσηλείας ο ηθοποιός.

-) Τα ΜΜΕ που προεξοφλούσαν σκληρή τιμωρία του ΠΑΟΚ και εξόντωση του ατόμου που τόλμησε να πετάξει ένα ανοιχτό ρολό χαρτιού
», αναφέρουν μεταξύ άλλων, ενώ καταλήγουν...

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόκληση της ελληνικής δικαιοσύνης δεν θα περάσει έτσι. Απευθυνόμαστε στον κόσμο που αγάπησε παράφορα σε κάποια φάση της ζωής του τα 4 γράμματα, το ασπρόμαυρο χρώμα και το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ: Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε τι εστί ΠΑΟΚ. Τώρα που ξέρουμε τους εχθρούς μας, ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να δούμε πόσοι είμαστε στην πραγματική ζωή. Όχι στα ραδιόφωνα και στο ίντερνετ, άλλα στους δρόμους και όπου αλλού χρειαστεί. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν ούτε φίλοι, ούτε συμπαθούντες, ούτε “ναι μεν, αλλά..”. Υπάρχουν μόνο συναγωνιστές.
Καλούμε όλους τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, το ΤΑΠ, τους παλαίμαχους αλλά κυρίως το λαό αυτής της ομάδας από τον οποίο και γίναμε ΠΑΟΚ στη μεγάλη συγκέντρωση στην Καμάρα την Πέμπτη 8/3 στις 6.00 το απόγευμα μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης. Θεωρούμε δεδομένη και αυτονόητη τη δικαίωση στην επιτροπή εφέσεων και πιστεύουμε πως το ματς της Κυριακής που ουσιαστικά κρίνεται το πρωτάθλημα θα γίνει με κόσμο. Επίσης αναμένουμε εναγωνίως τον ορισμό του αγώνα με τις χολιγουντιανές θεατρίνες. Οι αγώνες θα είναι καθημερινοί και άπαντες θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Την Κυριακή 11/3 διοργανώνουμε συλλαλητήριο στις 2.00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους από όπου θα ακολουθήσει και πορεία προς το γήπεδο. Ανεξαρτήτως του αν έχει βγει η απόφαση οι επαρχιακοί σύνδεσμοι θα εκδράμουν κανονικά και όλα θα είναι έτοιμα για το σημαντικότερο ματς των τελευταιών δεκαετιών
Ο αγώνας συνεχίζεται....
ΥΓ: Καμιά Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη
ΥΓ2: ελλάς, ελλάς η χώρα της π.......ς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x