Γ' Εθνική

«Όποιος δεν αντέχει το βάρος, να φύγει»

Σκληρά λόγια άκουσαν οι παίκτες του ΟΦΗ μετά τη γκέλα με τον Αστέρα Βάρης. «Θα μείνουν όσοι πιστεύουν πως θα τα καταφέρουμε» ήταν κάποια απ’ τα λόγια μελών της διοικούσας επιτροπής πριν την προπόνηση

Ούτε… μέρα παραπάνω δεν θέλουν να βλέπουν τον ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, που τα έψαλαν άσχημα στους παίκτες μετά την νέα απώλεια βαθμών με την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Βάρης.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Πολεμαρχάκης και ο Γιάννης Τσακαλάκης μίλησαν στους παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης, τονίζοντας πως όποιος δεν μπορεί να αντέξει το βάρος του μεγάλου στόχου του ΟΦΗ, μπορεί να αποχωρήσει απ’ την ομάδα.

«Ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία και όποιος παίκτης δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος, να το πει και να αποχωρήσει . Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με όσους πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» ήταν μερικά από τα λόγια των μελών της διοικούσας επιτροπής προς τους παίκτες.

«Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα μέχρι σήμερα, για να μπορέσει ο ΟΦΗ να σταθεί ξανά στα πόδια του και δεν είμαστε διατεθειμένοι να πετάξουμε όλο αυτό που έχει γίνει μέχρι σήμερα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας. Δεν θα ανεχθούμε ξανά μια αδιάφορη εμφάνιση. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με νίκες για να μείνει στο στόχο που έχει θέσει».

Μετά από οκτώ ματς ο ΟΦΗ βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 9 βαθμούς (στο -13 απ’ την κορυφή), μετρώντας τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, αφού κουβαλάει τιμωρία -6 βαθμών από πέρυσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x