Oλλανδία

Οργή λαού στον Άγιαξ: Την έπεσαν στο πούλμαν της αποστολής μετά την ήττα στο ντέρμπι! (pics/video)

Με απειλητικές διαθέσεις περίμεναν την αποστολή της ομάδας οπαδοί του Άγιαξ, μετά την ήττα από την Αϊντχόφεν, ζητώντας την παραίτηση του φαν ντερ Σαρ που συζήτησε μαζί τους για περισσότερη από μια ώρα

Τέταρτος χρόνος μακριά από τους τίτλους έπεσε… βαρύς στους οπαδούς του Άγιαξ.

Μερίδα κόσμου δεν πήρε καθόλου καλά τη φετινή απώλεια του τίτλου, αλλά και τις εμφανίσεις που παρουσίασε το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ- με αποκορύφωμα την ήττα (3-0) με κάτω τα χέρια στο ντέρμπι κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Η απώλεια του πρωταθλήματος-που επιβεβαιώθηκε, μάλιστα, με την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι- οδήγησε μερίδα κόσμου να διαμαρτυρηθεί με άγριες διαθέσεις έξω από το «Άμστερνταμ Αρένα», όπου κατευθύνθηκε η αποστολή μετά το ντέρμπι.

inner

Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά. Οι οπαδοί «μπλόκαραν» το πούλμαν, ενώ κάποιοι ξέσπασαν με μπουνιές και κλωτσιές πάνω του, δημιουργώντας κλίμα που τρομοκράτησε τους παίκτες .

Με φωνές και επιθετική συμπεριφορά απαίτησαν την παραίτηση του Έντβιν φαν ντερ Σαρ, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την τραγική παρουσία της ομάδας φέτος.

inner

Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής του συλλόγου κατέβηκε από το πούλμαν και συζήτησε με τους 150 εξαγριωμένους οπαδούς για περισσότερη από μια ώρα, ενώ λίγο αργότερα στη συζήτηση μπήκε και ο Έρικ τεν Χαγκ.

Το σκηνικό ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν δύο ώρες έντασης, με τους οπαδούς να διαλύονται και το πούλμαν να καταφέρνει να περάσει στο πάρκινγκ του γηπέδου.



inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x