Stoiximan Super League

Οργή Σαββίδη: Ζητάει εξηγήσεις για το υβριστικό πανό-Δεν δέχεται τη συγγνώμη του Ηρακλή

Αντιδρά για το υβριστικό πανό ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει με έγγραφο εξηγήσεις από την αστυνομία και το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ δεν αποδέχεται τη συγγνώμη του Ηρακλή.

Από τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια για το υβριστικό πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο».

Ο Ιβάν Σαββίδης «βράζει» λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος και θα στείλει έγγραφο στην Αστυνομία, ζητώντας εξηγήσεις για τη στάση των αστυνομικών που ήταν στο γήπεδο, οι οποίοι επέτρεψαν αρχικά να περάσει από τον έλεγχο και στη συνέχεια έμειναν άπραγοι, αφήνοντάς το για δύο ώρες σε δημόσια θέα.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα τραβήξει το θέμα μέχρι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, λόγω της στάσης της Αστυνομίας.

Επιπλέον, από τον «δικέφαλο του Βορρά» δεν αποδέχονται τη συγγνώμη της ΠΑΕ Ηρακλής, που αναφέρθηκε στο συμβάν με επίσημο τρόπο, τονίζοντας ότι δεν είναι φίλοι της ομάδας όσοι εμπλέκονται σε αυτήν. Από τον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι οι άνθρωποι του «Γηραιού» δεν κινητοποιήθηκαν ώστε να κατέβει το πανό που έμεινε για πολλή ώρα κρεμασμένο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x