Stoiximan Super League

Οριστική συμφωνία για Πόνσε, έρχεται ο Άλεφ, τελειώνει του Μπογέ

Έτοιμη να ολοκληρώσει τριπλό «χτύπημα» είναι η ΑΕΚ.

Πολύ κοντά στην ανακοίνωση τριών μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΚ, με τις νέες προσθήκες εκτός απροόπτου να εντάσσονται στην προετοιμασία της ομάδας άμεσα.

Η απόκτηση του Εζέκιελ Πόνσε αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά την επαναπροσέγγιση από την πλευρά της Ρόμα. Η ιταλική ομάδα μέσω του τεχνικού διευθυντή Μόντσι έπεισε τον 21χρονο επιθετικό πως η «Ένωση» είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για την καριέρα του και ο Αργεντινός φέρεται να είπε στον πατέρα του πως είναι θετικός και δεν θα περιμένει άλλο κάποια πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» επιβεβαίωσαν πως το πράγμα δεν πρόκειται να χαλάσει αυτή τη φορά και το deal με προχωρά με τους όρους που είχαν αρχικά συμφωνηθεί, δηλαδή με δανεισμό καλύπτοντας με 600.000 ευρώ μέρος του συμβολαίου του και οψιόν αγοράς 6 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, το αργότερο μέχρι την Τρίτη φτάνει στην Αθήνα ο Άλεφ. Η συμφωνία με την Μπράγκα για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού είναι οριστική, όπως και με τον ίδιο τον 23χρονο Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό που θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Όσον αφορά στον Λούκας Μπογέ, στην ΑΕΚ περιμένουν ένα έγγραφο για την οριστικοποίηση του δανεισμού του 22χρονου Αργεντινού ακραίου επιθετικού από την Τορίνο.

Εφόσον ολοκληρωθούν οι τρεις αυτές μεταγραφές, η «Ένωση» θα έχει πλέον την ηρεμία και το χρόνο για να καλύψει τυχόν άλλες ανάγκες. Το πιθανότερο είναι πως θα αποκτηθεί ακόμη ένας κεντρικός χαφ και ένας ακόμη εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x