Ιταλία

Οριστικό: Ανακοινώνεται ο Ιγκουαΐν από τη Γιουβέντους!

Παίκτης της Γιουβέντους είναι πλέον ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν! Η Γιουβέντους ενημέρωσε ότι πληρώνει τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του με τη Νάπολι, με τον παίκτη να υπογράφει 4ετές συμβόλαιο.

Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού –μέχρι το επόμενο- είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί.

Η Γιουβέντους ενημέρωσε ότι πληρώνει τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Γκονζάλο Ιγκουαΐν με τη Νάπολι και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση από πλευράς «μπιανκονέρι» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο παίκτης έχει συμφωνήσει ήδη για συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Ιταλίας, το οποίο θα του αποφέρει ετησίως 7,5 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και της εμπορικής του εικόνας), ενώ η μεταγραφή θα φτάσει τα 90 εκατ. ευρώ, που θα αποπληρωθούν μέσα σε δύο χρόνια.

Η ρήτρα έφτανε τα 94,7 εκατ. ευρώ αν ο ίδιος ο παίκτης αποφάσιζε να πληρώσει για να ολοκληρώσει πρόωρα το συμβόλαιό του.

Η μεταγραφή του Αργεντινού θα αποτελέσει την τρίτη πιο ακριβή όλων των εποχών, έπειτα από εκείνες της Ρεάλ Μαδρίτης με τις συμφωνίες με Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον Γκάρεθ Μπέιλ (100 εκατ. ευρώ) και τον Κριστιάνο Ρονάλντο (94 εκατ. ευρώ) αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x