Super League 2

Οριστικό: Στη Football League ο Πανελευσινιακός

Ο αθλητικός δικαστής αθώωσε τον Πανελευσινιακό για την υπόθεση της μετοχικής σύνθεσης.

Αθωωτική ήταν για τον Πανελευσινιακό η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την υπόθεση της μετοχικής σύνθεσης της ομάδας της Ελευσίνας, ύστερα από την έφεση που είχε ασκήσει η διοίκηση της Ζακύνθου.

Η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου, αποδέχτηκε όσα ανέφερε η υπερασπιστική γραμμή του Πανελευσινιακού, δηλαδή ότι το τριήμερο 1-3 Ιανουαρίου το γήπεδο της ομάδας ήταν κλειστό και ο Θανάσης Δημόπουλος δεν ήταν προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί η έφεση της Ζακύνθου κατά της επικύρωσης και η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η οποία είχε ορίσει την αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι νησιώτες θα καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή.

Η ανακοίνωση

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

Συνεκδικάζοντας, κατ' αντιμωλία απασών των "Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. 1931" και "Π.Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΣ", την ένδικη αυτεπαγγέλτως ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη και την ένδικη παρέμβαση.

Α) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη "Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. 1931", για την αποδιδόμενη σ' αυτή, με την υπ' αριθμ. πρωτ. 220/10-10-2016 κλήση προς απολογία, πειθαρχική παρέμβαση.

Β) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένδικη παρέμβαση της "Π.Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΣ"

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x