Γαλλία

Οριστικό: Τέλος και επίσημα από την Παρί ο Μπουφόν!

Πρόωρο διαζύγιο ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Τζίτζι Μπουφόν, με τη γαλλική ομάδα να αποχαιρετά τον Ιταλό πορτιέρε, μετά από έναν χρόνο συνεργασίας.

Σύντομη, αποδείχθηκε η θητεία του Τζίτζι Μπουφόν στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πρωταθλητές Γαλλίας, να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό τερματοφύλακα.

Ο Τζίτζι, είχε συμβόλαιο για έναν χρόνο και επί της ουσίας, δεν ανανεώθηκε η οψιόν από το 1+1 που είχε υπογράψει του με τη γαλλική ομάδα. Πάντως, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το συμβόλαιο του θα ανανεωθεί, αλλά ο Τόμας Τούχελ δεν επιθυμούσε rotation στους τερματοφύλακες και έτσι, άλλαξε η στάση απέναντι στον Ιταλό.

Στη θητεία του στην Πόλη του Φωτός, μέτρησε 25 συμμετοχές με την φανέλα της Παρί, ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ.

«Κύριος σαν άνθρωπος και σαν συμπαίκτης. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του. Τον ευχαριστούμε» έγραψε η Παρί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σας ευχαριστώ για όλα όσα είχαν την ευκαιρία να ζήσω στο Παρίσι. Ήρθα με ενθουσιασμό και έμεινα ικανοποιημένος από τη ζεστασιά των οπαδών. Σήμερα που τελειώνει η θητεία μου, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αλ Κελαϊφί, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Σας εύχομαι ότι καλύτερο και να γράψετε χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου» δήλωσε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο Ιταλός τερματοφύλακας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x