Stoiximan Super League

Ορθάνοιχτο για «διαζύγιο» με Μοράν, στο... βάθος μεταγραφή

Προς αποχώρηση ο Ερίκ Μοράν. Οι εκπρόσωποι του Ισπανού μέσου είναι σε συζητήσεις με ομάδες από το εξωτερικό ώστε να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Μέχρι τέλος της εβδομάδας οι εξελίξεις.

Σοβαρό μοιάζει το ενδεχόμενο για άμεση αποχώρηση του Ερίκ Μοράν από την ΑΕΚ.

Οι εκπρόσωποι του 27χρονου μέσου, που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι σε συζητήσεις με συλλόγους του εξωτερικού για να βρουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», που επικαλείται πληροφορίες από την Ισπανία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα συνεχίσει εκεί ο πρώην παίκτης της Λεγανίες και μπορεί απλά να πάει σε κάποια ομάδα της Ιβηρικής.

Εκτιμάται, μάλιστα, ότι οι οριστικές εξελίξεις θα σημειωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αν τελικά φύγει ο Μοράν, τότε ανοίγει ο δρόμος για απόκτηση ενός κεντρικού χαφ από την Ένωση.

Διότι, πέραν του ότι ο 49χρονος τεχνικός θα έχει μια επιλογή λιγότερη για το κέντρο, θα εξοικονομηθεί ένα σημαντικό ποσό, καθώς ο Ισπανός, ο οποίος τον Ιανουάριο υπέγραψε (με τις… ευλογίες του Χιμένεθ) για 3,5 χρόνια, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος χαφ (παίρνει περισσότερα κι από τον Σιμόες) των «κιτρινόμαυρων». Μαζί με τον Αϊντάρεβιτς, που επίσης δεν υπολογίζεται, κοστίζουν περίπου 600.000 ευρώ για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x