Stoiximan Super League

Ορτούνιο για αντί-Αραούχο στην ΑΕΚ! (video)

Τον επιθετικό που μπορεί να αντικαταστήσει τον Αραούχο -σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν καταφέρει να τον κρατήσει- έχει εντοπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ. Στον Ανδαλουσιανό αρέσει ο Ισπανός φορ Ορτούνιο.

Ο Κάρλος Αραούχο αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Είναι δεδομένο ότι θα παλέψει για την παραμονή του.

Επειδή όμως εξίσου δεδομένη είναι και η μεγάλη δυσκολία να τα καταφέρει, η «Ένωση» έχει αρχίσει ήδη να ψάχνεται για εναλλακτικές επιλογές στην επίθεση.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να έχει εντοπίσει προσωπικά τον πρώτο υποψήφιο αντικαταστάτη του Αργεντινού. Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» έχει προκρίνει την περίπτωση του 26χρονο Αλφρέδο Ορτούνιο Μαρτίνεθ.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός (1,84 μ.) ανήκει επίσης στη Λας Πάλμας και έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος στη Segunda Division, όπου έπαιξε δανεικός από την Κάντιθ και σκόραρε 17 γκολ σε 35 συμμετοχές.

Ανήκει στην ομάδα των Καναρίων από το καλοκαίρι του 2015, όταν την έπεισε να τον αγοράσει από τη Γρανάδα, έχοντας βοηθήσει ως δανεικός στην άνοδο στην Primera Division με 19 συμμετοχές και 4 γκολ στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2019 και η Λας Πάλμας θα συζητούσε την πώλησή του, αν και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να συναινέσει και η Γρανάδα (που φέρεται να έχει το 50% των δικαιωμάτων του).





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x