Ιταλία

Οσβάλντο: «Το ποδόσφαιρο μου στέρησε την ελευθερία μου»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Ντάνι Οσβάλντο σε ισπανικά Μέσα, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην καθημερινότητα του Λεονέλ Μέσι και στο τσιγάρο!

Τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο έδειξε, για μια ακόμη φορά, ο Ντάνι Οσβάλντο σε δηλώσεις που έκανε στην ισπανική «Marca». Ο πρώην ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα σε ομάδες, όπως οι Ρόμα, Γιουβέντους, Ίντερ και Σαουθάμπτον, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα σύγκρινε τον τρόπο ζωής του με εκείνον του Λεονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ειδική αναφορά έκανε και στην «κακή» του συνήθεια, το τσιγάρο.

«Το ποδόσφαιρο μου έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσω την οικογένειά μου και να κερδίσω πολλά χρήματα που μπορώ να ζήσω με αυτά χωρίς να ξαναδουλέψω. Μου έδωσε την δυνατότητα να ταξιδέψω και να γνωρίσω διαφορετικά μέρη και ανθρώπους. Άλλαξε την ζωή, όμως μου πήρε και την ελευθερία μου κάτι το οποίο δεν αντέχω. Ακόμα αγαπώ το ποδόσφαιρο παρόλα αυτά», ανέφερε ο 32χρονος.

«Συνήθιζα να καπνίζω στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ιταλίας, με τον προπονητή μου να μου ζητάει αναπτήρα. Ο Γκιγιέρμο Μπάρος (προπονητής του στην Μπόκα Τζούνιορς) αντίθετα, με έδιωξε από την Μπόκα επειδή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάπνιζα. Ωστόσο, πήγα να παίξω με φίλους χθες και ένιωσα σαν να πεθαίνω. Τώρα πια όλα με βλάπτουν», τόνισε.

«Ο κόσμος του ποδόσφαιρου δεν είναι πια για εμένα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να πηγαίνει σπίτι του να κάνει 150 κάμψεις, ενώ εμένα μου αρέσει να ετοιμάζω το μπάρμπεκιου».

Ερωτηθείς για το αν ήθελε να έχει μια καριέρα σαν τον Λεονέλ Μέσι απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, λέγοντας πως:

«Όχι, θα ήθελα να παίξω σαν αυτόν αλλά δεν έχει ζωή. Είναι σαν να ζει σε μια χρυσή φυλακή. Φαντάζομαι ότι αγοράζει την μεγαλύτερη τηλεόραση που υπάρχει, αλλά δεν είναι ποτέ στο σαλόνι για να την ευχαριστηθεί. Επιπλέον, πιθανώς οδηγεί μια Φεράρι, γνωρίζοντας όμως ότι ζει μόλις 15 λεπτά από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα».

Όσο για τους προπονητές που πέρασαν από την εντεκάχρονη "πορεία" του στα γήπεδα, δήλωσε: «Ο Ποκετίνο με καταλάβαινε καλύτερα, ειδικά όσο ήμασταν στην Εσπανιόλ. Τον έχω σαν πατέρα μου, αλλά καλύτερος προπονητής όλων ήταν ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος ήταν πάντα σωστός», κατέληξε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x