Stoiximan Super League

Όταν αναλάβει ο Παϊροτζ θα συζητηθεί η Παιανία

Αρκετή κουβέντα γίνεται στον Παναθηναϊκό σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή τους πράσινους.

Παρά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στη πλευρά του Παναθηναϊκού και του Γιώργου Βαρδινογιάννη δεν έχει φιξαριστεί κανένα ραντεβού.

Η αλήθεια είναι ότι κουβέντα στις τάξεις του Παναθηναϊκού έχει ανοίξει, αλλά αυτό που έχει μεταφερθεί στον Νικο Νταμπίζα είναι ότι το ζήτημα θα επανεξεταστεί με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό.

Αυτό κρίνεται απολύτως φυσιολογικό γιατί η ενοικίαση ή εξαγορά των εγκαταστάσεων στην Παιανία θα κοστίσουν αρκετά χρήματα, όπως και η μετακόμιση. Επίσης είναι δεδομένο ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει καμία διάθεση να επενδύσει άλλα χρήματα στην ομάδα τη στιγμή που δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ΠΑΕ.

Σε ότι αφορά στο σχέδιο του Παναθηναϊκού αν αυτό προχωρήσει, η Πράσινη αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας θέλει την πρώτη ομάδα στην Παιανία όπου θα χρησιμοποιεί και το ξενοδοχείο που βρίσκεται εκεί και στο Κορωπί να μείνουν όλα τα τμήματα υποδομής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x