Ισπανία

Όταν λέμε ροτέισον εννοούμε… Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που δίνει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες της, έχοντας το συχνότερο ροτέισον στο πρωτάθλημα.

Στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η Μπαρτσελόνα ενίσχυσε πολύ το κέντρο της φέρνοντας παίκτες όπως ο Αντρέ Γκόμες και έχοντας ήδη παίκτες στο ρόστερ όπως οι Ινιέστα, Μπούσκετς, Ράκιτιτς, Τουράν και Ραφίνια.

Η κακή φυσική κατάσταση όμως του Ινιέστα έχει ανησυχήσει τον Ενρίκε και άνοιξε την πόρτα στους Αρντά Τουράν και Ραφίνια καθώς ο αρχηγός ξεκουράζεται για τα μεγαλύτερα παιχνίδια.

Έτσι έγινε και στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης που η τριάδα των Ινιέστα, Μπούσκετς και Ράκιτιτς ήταν καθοριστική για τους «μπλαουγκράνα». Μόνο ο Μπούσκετς κράτησε την θέση του και στο παιχνίδι με την Χιχόν.

Σε 810 λεπτά μέσα στην σεζόν μέχρι τώρα , ο Ισπανός έπαιξε 613 λεπτά και ο Ράκιτιτς 517, αποδεικνύοντας πως αυτό το δίδυμο αποτελεί κλειδί για την ομάδα του Ενρίκε. Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι είχαμε την συμμετοχή και του Αντρέ Γκόμες αλλά και του Αρντά Τουράν στην ενδεκάδα. Για τον Γκόμες, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δώσει σιγά σιγά περισσότερα λεπτά συμμετοχής για να μπορέσει να ενταχθεί πιο εύκολα στην ενδεκάδα.

Όσο προχωρούν οι αγωνιστικές ο Λουίς Ενρίκε θα βγάζει πιο εκτενή συμπεράσματα για την καλύτερη τριάδα στο κέντρο της Μπαρτσελόνα, αλλά το ροτέισον του Ισπανού μαρτυρά πως φέτος όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους να «λάμψουν».


Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x