Stoiximan Super League

Όταν ο κόσμος βλέπει καλή μπάλα…

Όταν ο κόσμος βλέπει καλή μπάλα και διαρκείας θα πάρει για να ενισχύσει την ομάδα του και στο γήπεδο θα πάει. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος με αφορμή την τρέλα για τα διαρκείας του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 14.000 εισιτήρια διαρκείας και δεν χωρά αμφιβολία πως ο αριθμός είναι εντυπωσιακός. Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου και ήδη οι ερυθρόλευκοι έχουν διαθέσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό και όλα δείχνουν πως οι πειραιώτες πηγαίνουν για ρεκόρ την φετινή σεζόν.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση η ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο κάλεσμα της διοίκησης του συλλόγου, να κλείσει θέση στο Καραϊσκάκη.

Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως μεγάλο ρόλο στην εντυπωσιακή ανταπόκριση των οπαδών του Ολυμπιακού, έχει παίξει το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν την περσινή σεζόν οι ερυθρόλευκοι.

Ασφαλώς και κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος που η χρονιά τέλειωσε χωρίς τίτλο για τον Ολυμπιακό. Το είπαν άλλωστε αυτό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέδρο Μαρτίνς. Το παραδέχθηκαν στις δηλώσεις τους και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν όμως καλό ποδόσφαιρο κι αυτό είναι κάτι που μετράει και μάλιστα πολύ στον οπαδό του Ολυμπιακού, που είναι απαιτητικός και καλά κάνει.

Οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού δείχνουν ότι έχουν εκτιμήσει την προσπάθεια που γίνεται και είναι πανέτοιμοι για να γεμίσουν το Καραϊσκάκη σε ακόμα περισσότερα παιχνίδια την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δείχνουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και παράλληλα στέλνουν κι ένα σημαντικό μήνυμα. Ότι θεωρούν πως ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο την επόμενη χρονιά.

Ο κόσμος θέλει να βλέπει θέαμα και αποδείχθηκε περίτρανα με τα εισιτήρια που έκοψε ο Ολυμπιακός την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μια χρονιά που όπως είπαμε οι ερυθρόλευκοι δεν πήραν τίτλο αλλά ήταν πρώτοι στην διάθεση των εισιτηρίων.

Είναι λοιπόν προφανές ότι όταν ο κόσμος βλέπει καλή μπάλα και διαρκείας θα πάρει για να ενισχύσει την ομάδα του και στο γήπεδο θα πάει. Η σεζόν ξεκινά λοιπόν μ’ ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τον Ολυμπιακό κι αυτό το μήνυμα το στέλνει ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας.

Ότι το Καραϊσκάκη θα γεμίζει σε πολλά παιχνίδια και η εικόνα του γεμάτου γηπέδου είναι μια καλή εικόνα όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά γενικότερα και για το πρωτάθλημα.

Η συνέχεια σε ότι αφορά την διάθεση των διαρκείας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει και τις 20.000 διαρκείας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού κλείνει θέση στο Καραϊσκάκη για να στηρίξει την ομάδα του στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή αλλά και για να δει καλό θέαμα. Και αυτός ο συνδυασμός είναι ο ιδανικός για την ομάδα του λιμανιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x