Stoiximan Super League

Όταν τα έβαζε ο Λάζαρος…

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στον sport-fm.gr για την κριτική που έχει δεχτεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την απόδοσή του.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έπαιξε τραυματίας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Στο ημίχρονο του αγώνα έκανε ένεση για να μπορέσει να ξεπεράσει τους πόνους και να μην βγει από το ματς. Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχει εξήγηση για την απόδοση του διεθνούς εξτρέμ η οποία δεν ήταν καλή. Και ο ίδιος ο παίκτης είναι ο πρώτος που ξέρει αν έχει παίξει καλά ή όχι.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Το ότι ο Λάζαρος δεν έκανε ένα καλό ματς σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έκανε λάθος που προχώρησε στην απόκτηση του παίκτη; Μήπως έχουμε φτάσει στα τέλη της σεζόν, Απρίλιο ή Μάιο και ο Χριστοδουλόπουλος έχει να πετύχει γκολ από τον Σεπτέμβρη; Όχι βέβαια. Και μιας και πιάσαμε την κουβέντα για τον έμπειρο ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού, καλό θα είναι να μην ξεχνάει κανείς τι έχει δώσει ο Λάζαρος στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν.

Κι επειδή είμαστε ακόμα στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, καλό θα είναι να επισημάνουμε και πράγματα που έχουν γίνει και ίσως κάποιοι δεν θέλουν να θυμούνται. Ο Λάζαρος λοιπόν έχει βοηθήσει και μάλιστα πολύ τον Ολυμπιακό. Αν κάποιοι θέλουν να σταθούν σ’ ένα παιχνίδι και να ξεχάσουν τα υπόλοιπα είναι δικό τους θέμα.

Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο έμπειρος άσος έχει δώσει ήδη πολλά στους ερυθρόλευκους και το κυριότερο, έχει τις δυνατότητες και τα ηγετικά χαρακτηριστικά να δώσει ακόμα περισσότερα. Κι αυτό είναι κάτι που το λέει πρώτος απ’ όλους ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον διεθνή άσο της ομάδας του.

Και θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού αναγνωρίζει ότι ο Λάζαρος ήταν από τους παίκτες που σήκωσαν μεγάλο βάρος στο δύσκολο ξεκίνημα του Αυγούστου σε Ευρώπη και Ελλάδα. Γιατί όταν έβαζε τα γκολ σε σημαντικά παιχνίδια ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού κάποιοι επέλεγαν να μην πουν το παραμικρό. Μετά από μια εμφάνιση που δεν ήταν καλή βγήκαν να πουν τα μύρια όσα.

Έχει όμως να «πει» και ο Λάζαρος πολλά με τις εμφανίσεις του στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού και είναι αποφασισμένος να δώσει το 100% για να δικαιώσει τους ερυθρόλευκους. Κι αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Είναι επίσης δεδομένο πως ο 32χρονος άσος των πειραιωτών έχει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Όπως είχε και όταν ο Μαρτίνς σχεδίαζε τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού στην προετοιμασία του καλοκαιριού. Τον ίδιο σημαντικό ρόλο έχει και τώρα. Αυτό δεν αλλάζει και είναι σίγουρο ότι ο Χριστοδουλόπουλος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x