Stoiximan Super League

Ουάρντα: «Στην καρδιά μου ο Ατρόμητος, μετά το Μουντιάλ για το μέλλον μου»

Το δικό του «ευχαριστώ» στον Ατρόμητο για τα όσα του έχει προσφέρει τη φετινή σεζόν είπε ο Ουάρντα.

Μια θέση στην καρδιά του για τον Ατρόμητο θα έχει για πάντα ο Αμρ Ουάρντα, όπως δήλωσε ο Αιγύπτιος στο περιθώριο της βράβευσής για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και για την απόδοσή του στο εν λόγω ματς.

Ο 24χρονος επιθετικός μέσος, μάλιστα, ερωτηθείς για το μέλλον του, δεν θέλησε να πει πολλά, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για το καλοκαίρι και όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αιγύπτου

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα βραβεία: «Ήθελα πολύ να σκοράρω πολύ σε αυτό το ματς, λόγω και του περιστατικού που είχα βιώσει μερικές μέρες πριν.

Αγαπώ πολύ τον Ατρόμητο. Με έχει βοηθήσει πολύ φέτος να πετύχω όσα έχω πετύχει από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Όπου και να συνεχίσω την καριέρα μου θα τον έχω μέσα στην καρδία μου, θα τον υποστηρίζω».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι λυπηρό μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως κάναμε σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη».

Για το μέλλον του: «Απομένουν τέσσερα ακόμα ματς με την ομάδα μου και πρέπει να μείνω προσηλωμένος σε αυτά. Μετά θα ενσωματωθώ στην εθνική ομάδα της χώρας μου για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x