Stoiximan Super League

Ουάρντα: «Θα παλέψουμε για κάτι καλό τη φετινή σεζόν, δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα»

Πανευτυχής μετά την εκτός έδρας επικράτηση του Ατρομήτου επί του Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Αμρ Ουάρντα, ο οποίος χαρακτήρισε την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του.

Πανευτυχής μετά την εκτός έδρας επικράτηση του Ατρομήτου επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 0-3 δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Αμρ Ουάρντα, ο οποίος χαρακτήρισε την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα.

Μία χρονιά στην οποία ο Ατρόμητος θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν ο Αμρ Ουάρντα λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου οι Περιστεριώτες κατάφεραν να επικρατήσουν με το εμφατικό 0-3 της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Ο Αιγύπτιος τόνισε πως η σημερινή νίκη αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής, ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στη Ριζούπολη και υποστήριξαν με την φωνή τους την ομάδα, χαρακτήρισε δεύτερη πατρίδα του την Ελλάδα ενώ σχετικά με τον Ανδρέα Γιαννιώτη υποστήριξε πως πρόκειται για τον καλύτερο τερματοφύλακα του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους οπαδούς μας που ήρθαν ως εδώ για να μας υποστηρίξουν. Από τις πρώτες συνεντεύξεις είχα πει πως κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πως είμαστε μια οικογένεια. Θα παλέψουμε για κάτι καλό αυτή τη σεζόν. Δεν ξέρω για ποιο λόγο τρελαίνομαι, σήμερα κερδίσαμε, είναι λογικό, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτά δεν μετράνε, κοιτάμε το επόμενο ματς, μπορεί να χάσω δύο ματς αλλά έχουμε εξίσου καλούς παίκτες.

Μετά τα Χριστούγεννα δουλέψαμε πολύ με τον προπονητή μας, βάλαμε νέα πράγματα στο παιχνίδι μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, για να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Από τις πρώτες μέρες οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πολύ για να προσαρμοστώ, προσπαθώ να παίζω όσο καλύτερα μπορώ και να παίζω το ποδόσφαιρο που ξέρω. Σέβομαι τους πάντες εδώ στην Ελλάδα, είναι η δεύτερη πατρίδα μου και θέλω να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη χώρα μου. Έχουμε πολύ καλούς αμυντικούς στην ομάδα, έχουμε πολύ καλούς μέσους και επιθετικούς και αν κάποιος τραυματιστεί τότε αυτός που τον αντικαθιστά είναι εξίσου καλός.

Για μένα ο Γιαννιώτης είναι φέτος ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα, έχουμε εξαιρετική άμυνα και μέσα από αυτό βγάζουμε αντεπιθέσεις και μπορούμε να σκοράρουμε. Πριν από κάθε ματς ακούμε μουσική στα αποδυτήρια και είναι ένας από τους λόγους που κερδίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x