Europa League

Ουάρντα: «Ζητάμε συγνώμη από όλους, τον πρόεδρο, τον κόσμο, ήταν ένα κακό παιχνίδι»

Απολογητικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αμρ Ουάρντα, ενώ εξήγησε τι πήγε στραβά και ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-1 από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μέσα στην Τούμπα και αποκλείστηκε.

Τα πολλά λάθη από πλευράς ΠΑΟΚ και η ευστοχία της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την αναμέτρηση της Τούμπας στο 1-3, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αμρ Ουάρντα στο συνδρομητικό κανάλι, μετά το παιχνίδι της Τούμπας.

Παράλληλα, ο Αιγύπτιος μέσος δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του «δικεφάλου του Βορρά» αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη για τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουάρντα στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την εικόνα του στο παιχνίδι: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν αυτά σε όλες τις ομάδες. Είχαμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος έβαλε όλες του τις φάσεις γκολ. Κάναμε την προσπάθειά μας, πετύχαμε ένα γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα, να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι αυτό».

Για το τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο: «Κάναμε πολλά λάθη. Ολοι κάνουμε λάθη, πολλά από αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο. Ζητάμε συγνώμη από όλους, τον πρόεδρο, τον κόσμο, ήταν ένα κακό παιχνίδι που πέρασε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x