Κύπελλο Ελλάδας

Ουφάνο: «Όλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του νεαρού, Χρήστου Γιούση, έμεινε ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο, ο οποίος τόνισε πως όλα τα παιδιά θα πάρουν ευκαιρίες στην ΑΕΚ.

Κάθε παίκτης της ΑΕΚ θα πάρει την ευκαιρία του, όπως τόνισε μετά το τέλος του ματς ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο, ο οποίος εξήρε και την εμφάνιση του Χρήστου Γιούση.

«Βαθμολογικά δεν είχε ενδιαφέρον αλλά για εμάς δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια, προετοιμαζόμαστε πάντα για να πάρουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο στους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας μας για να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στην ΑΕΚ και αυτοί έδειξαν όντως ότι μπορούν να κάνουν πολλά. Τόσο ο Γιούσης όσο και τα υπόλοιπα παιδιά δουλεύουν καθημερινά πολύ σκληρά, ο Γιούσης έκανε πολύ καλό παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι με όλα τα παιδιά γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Ο Γιούσης πήρε σήμερα την ευκαιρία του και τα πήγε πάρα πολύ καλά, όλα τα παιδιά θα πάρουν την ευκαιρία για να αποδείξουν την αξία τους», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote Sport TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x