Αγγλία

Γιορίς: «Αυτοί είναι οι καλύτεροι επιθετικοί που έχω αντιμετωπίσει»

Τους επιθετικούς που τον έχουν δυσκολέψει περισσότερο στην καριέρα του αποκάλυψε ο Ούγκο Γιορίς.

Από το 2005 όταν και πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα σαν τερματοφύλακας, ο Γιορίς έχει φορέσει τις φανέλες των Νις, Λιόν και Τότεναμ, έχοντας βρει απέναντί του πάρα πολλούς κορυφαίους επιθετικούς.

Με δηλώσεις του στο γαλλικό «RMC Sport», ο 31χρονος προσπάθησε να ξεχωρίσει τους καλύτερους ανάμεσα σε όσους έχει συναντήσει σαν αντίπαλους εντός γηπέδου, λέγοντας:

«Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω έναν. Έχω αντιμετωπίσει πολλούς σπουδαίους επιθετικούς. Ίσως ο Ραούλ. Έπαιξα εναντίον του όταν βρσικόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Σάλκε. Πάντα έριχνε αυτό το γρήγορο βλέμμα στον τερματοφύλακα για να δει που ακριβώς βρίσκεται και στη συνέχεια σούταρε αναλόγως» είπε και συνέχισε λέγοντας:

«Μετά είναι επιθετικοί όπως ο Σουάρεζ, ο Μέσι, ο Ρονάλντο, δεν χρειάζεται να τους επισημάνω εγώ. Ήταν και ο Παουλέτα που έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Έπαιξα αρκετές φορές εναντίον του όταν έπαιζα στη Νις. Ήταν όλοι τους επιθετικοί οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στο ποδόσφαιρο», πρόσθεσε ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x