Europa League

Λύγισε ο Ούμπιντες: «Αγαπώ τον Ατρόμητο και παίζω με την καρδιά μου»

Συγκινημένος για το γεγονός ότι στα 37 του παραμένει ακόμα καθοριστικός για τον Ατρόμητο εμφανίστηκε μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ντουνάισκα Στρέντα ο Χαβιέρ Ούμπιντες, που δάκρυσε από την ένταση.

Αποστολή στη Σλοβακία, Παύλος Κουστέρης

Συγκλόνισε ο Χαβιέρ Ούμπιντες μετά τη μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί της Ντουνάισκα Στρέντα,

Ο 37χρονος Αργεντινός ξέσπασε από τη συγκίνηση λόγω της μεγάλης νίκης των Περιστεριωτών, αλλά και τον ρόλο που είχε σε αυτή, ενώ έκλαψε όταν αναφέρθηκε στον γιο του.

Σημείωσε, παράλληλα, ότι αγαπάει την ομάδα και παίζει γι’ αυτήν με την καρδιά του, ενώ έμεινε προσγειωμένος αναφορικά με την πρόκριση, τονίζοντας ότι μένει ένα ημίχρονο ακόμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ούμπιντες

Για το γεγονός ότι παρά την ηλικία του, παραμένει καθοριστικός: «Αυτό που θέλουμε το κάνουμε με την καρδιά γιατί αγαπάμε πολύ αυτή την ομάδα. Είμαι στα 37, αλλά παίζω με την καρδιά και αυτό είναι το σημαντικό».

Για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε: «Ευτυχώς μετά το γκολ έφυγε το άγχος. Περάσαμε δύσκολα αυτό το διάστημα, δεν πήγαμε καλά στα φιλικά, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το σημερινό. Έχουμε ένα ακόμα ημίχρονο μπροστά μας».

Για το αν είναι το καλύτερο γκολ που έχει σκοράρει: «Στην Ευρώπη μπορεί και να είναι. Το θέμα είναι προκριθούμε και έχουμε ένα ακόμα ημίχρονο για να το καταφέρουμε».

Για το ότι κλήθηκε να παίξει στο δεξί άκρο: «Εμείς δουλεύουμε για την ομάδα. Είναι λίγο δύσκολο για μένα γιατί είμαι στα 37, αλλά το θέμα είναι να παίζουμε όλοι για έναν και ένας για όλους. Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια και το κάναμε».

Για το αν ανυπομονεί να αγκαλιάσει τον νεογέννητο γιο του, Λεωνίδα: (σ.σ. Σε εκείνο το σημείο δεν κρατήθηκε και δάκρυσε) «Περιμένω να πάω σπίτι, να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω»,

Για τη συζήτηση που είχε με τον Ναπολεόνι: «Μου έστειλε μήνυμα ο Στέφανο που είναι αδερφός μου ότι είδε το παιχνίδι και είναι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη του Ατρόμητου».

Για το αν έχει καταλάβει ότι είναι ο σημαντικότερος παίκτης στην ιστορία του Ατρόμητου: «Δεν το έχω καταλάβει. Εμείς ως ομάδα θέλουμε να γράφουμε ιστορία. Όταν ήρθα στον Ατρόμητο δεν περίμενα ότι θα μείνω επτά χρόνια. Αγαπάω αυτή την ομάδα. Έχουμε δρόμο ακόμα και μακάρι να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x