Stoiximan Super League

Ούμπιδες στον ΣΠΟΡ FM: «Στόχος του Ατρομήτου η Ευρώπη»

Μπορεί οι οπαδοί του Ατρομήτου να ζήτησαν πρωτάθλημα, αλλά ο Χαβιέ Ούμπιδες κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας στον ΣΠΟΡ FM ότι ο ρεαλιστικός στόχος παραμένει η Ευρώπη.

Ο Ατρόμητος είναι η απόλυτη έκπληξη της φετινής Super League, με την ομάδα του Περιστερίου να διεκδικεί βάση των βαθμών που έχει μαζέψει, ακόμα και το πρωτάθλημα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο Χαβιέ Ούμπιδες, κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι ο στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νταμίρ Κάναντι και όσα έχει προσφέρει μέχρι τώρα η παρουσία του, ενώ αναφέρθηκε στους λόγους που έχει μείνει τόσα χρόνια στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τον αν περίμενε η χρονιά να εξελιχθεί έτσι για τον Ατρόμητο: «Σίγουρα στην αρχή νομίζαμε ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο και για τον προπονητή που δεν γνώριζε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά σιγά-σιγά μάθαμε μαζί του τι ζητούσε και τι ήθελε. Είναι σημαντικό που έμεινε και δεν έφυγε μετά την κακή εικόνα στα φιλικά. Πλέον ξέρουμε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας, αν και είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για πρωτάθλημα. Υπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες που το διεκδικούν και για μας είναι όνειρο. Ο στόχος μας είναι ένας και είναι η Ευρώπη»

Για τον Νταμίρ Κάναντι: «Είναι ένας προπονητής που έχει δώσει ηρεμία στην ομάδα και κυρίως όταν τα παιχνίδια δεν πήγαιναν καλά. Ήξερε τι ήθελε, ήταν ήρεμος και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα»

Για την εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Σίγουρα, όταν μια ομάδα θέλει να είναι ψηλά, πρέπει να παίρνει βαθμούς εκτός έδρας. Εμείς το κάνουμε και είναι σημαντικό για τον στόχο που έχουμε θέσει. Έχουμε ακόμα δύσκολα ματς, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε σε καλό δρόμο»

Για την δική του παρουσία: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να δουλεύω για την ομάδα. Παίζω όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή μου και προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ για την ομάδα. Δεν ξέρω μέχρι πότε θα παίζω, αλλά θα το κάνω όσο μου το λένε τα πόδια μου. Μέσα μου όμως νιώθω όπως όταν ήμουν παιδί. Έχω ακριβώς τα ίδια συναισθήματα όπως τότε και όσο το νιώθω θα συνεχίζω».

Για τους λόγους που έμεινε στην Ελλάδα: «Είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και τον σεβασμό που μου έδειξαν όλοι. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και αυτό με κράτησε. Είναι εδώ η οικογένεια μου, τα παιδιά μου αγαπάνε την Ελλάδα και δεν θέλουν να φύγουν από εδώ. Δεν ξέρω ακόμα αν θα επιστρέψω στην Αργεντινή, αλλά προς το παρόν είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και η γυναίκα μου και τα παιδιά μου δεν θέλουν να φύγουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x