Stoiximan Super League

Ούτε σήμερα ο Μέντες, χωρίς Μπεργκ στην Κομοτηνή

Ο Μέντες ντα Σίλβα δεν μπήκε τη Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς προγράμματος του Παναθηναϊκού και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. «ΟΚ» Κλωναρίδης-Κουτρουμπής.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, την ερχόμενη Τετάρτη στη Λεωφόρο (18:00).

Ο Μέντες ντα Σίλβα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, αν και υπήρχαν εκτιμήσεις πως θα επέστρεφε σε φουλ ρυθμούς. Έτσι είναι αμφίβολο αν θα είναι έστω και στην αποστολή για το προσεχές παιχνίδι, καθώς ακολουθεί τη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο το Σάββατο.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Μλάντεν Πέτριτς, που θα αρχίσει να «μπαίνει» στην ομάδα στις αρχές Φεβρουαρίου. Κανονικά προπονήθηκαν οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Γιώργος Κουτρουμπής, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο νεαρός Μουζακίτης.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον Γιάννη Αναστασίου η αποστολή, που θα διεκδικήσει ένα σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς απέναντι στους πρωτοπόρους του πρώτου ομίλου της Football League.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα τέθηκαν ήδη στη διάθεση του κοινού και λεπτομέρειες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Χωρίς Μπεργκ στην Κομοτηνή

Ο Μάρκους Μπεργκ αποφασίστηκε να εκτίσει στο ματς της 25ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή την τιμωρία μιας αγωνιστικής από τις τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσε στο ματς με τον Πλατανιά. Αντίθετα θα παίξει στα τρία ματς που προηγούνται, με ΟΦΗ και Αστέρα εκτός έδρας, καθώς και με ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x