Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Δεν αμφέβαλα ποτέ για τους παίκτες μου - Έλειπε η αυτοπεποίθηση»

Την πίστη του στις δυνατότητες της ΑΕΚ -ακόμα και όλο το προηγούμενο διάστημα που δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα- τόνισε μετά το εντυπωσιακό διπλό στα Γιάννενα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ανακουφισμένος παρουσιάστηκε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε ότι ουδέποτε έχασε την πίστη στους παίκτες και τις δυνατότητές τους και στάθηκε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

«Μπήκαμε όπως έπρεπε στο ματς. Θέλαμε να κυριαρχήσουμε από την αρχή και να κρατήσουμε την μπάλα. Έλειπε η αυτοπεποίθηση από την ομάδα. Ποτέ δεν πρέπει να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα και μπορούμε να παίζουμε έτσι. Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήταν λογικό να ρίξουμε τον ρυθμό. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες».

Ερωτώμενος για την αλλαγή συστήματος (3-5-2), ο Ουζουνίδης απάντησε: «Είχαμε πει να ξαναμαζευτούμε σαν γκρουπ και να δούμε αν με τις προσθήκες που έγιναν πρέπει να πάμε σε νέο σχηματισμό».

Μιλώντας, δε, για τους παίκτες του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν αμφέβαλα για τους παίκτες μου. Έπρεπε να του δούμε και λίγο εγωιστικά. Τα παιδιά έβγαλα εγωισμό, ενέργεια και αυτοπεποίθηση και από τη στιγμή που βγήκαν αυτά τα στοιχεία, ήρθε κι η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x