Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό, οι παίκτες της Λάρισας ξέρανε καλύτερα από εμάς το γήπεδο»

Οργισμένος από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην «AEL FC Arena» εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης (και) στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ανέφερε ότι θα μπορούσε η ομάδα της Λάρισας να νικήσει την ΑΕΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε απογοητευμένος και εκνευρισμένος με τις συνθήκες που έγινε η εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στη συνέντευξη Τύπου και δεν στάθηκε ιδιαίτερα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τους λόγους που έχασε ακόμη δύο βαθμούς η ΑΕΚ: «Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι σε ένα κακό γήπεδο, αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερο από ότι περιμέναμε. Δεν μπορείς να μιλήσεις για ποιότητα όταν δεν μπορείς να κοντρολάρεις τη μπάλα λόγω του τερέν. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, υπήρχαν συνεχόμενα σφυρίγματα όμως αυτό που έγινε δεν ήταν ποδόσφαιρο είναι ντροπή να παίζεται μπάλα σε τέτοια γήπεδα. Αν είχε το γήπεδο κι άλλους χίλιους οπαδούς της Λάρισας ενδεχομένως να υπήρχαν κι άλλα σφυρίγματα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι άλλο για τακτικές και ποδοσφαιρική ανάλυση για αυτό το ματς».

Για τον αν πρέπει να νιώθει τυχερή η ΑΕΚ που δεν ηττήθηκε, λόγω και της ευκαιρίας του Μπαργκάν στο φινάλε: «Δεν αισθάνθηκα τυχερός όμως νομίζω πως θα μπορούσε η Λάρισα να πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση. Οι παίκτες της Λάρισας ξέρανε καλύτερα το γήπεδο από εμάς, εκμεταλλεύονταν καλύτερα τις καταστάσεις και περιμένανε σε σωστό χρόνο τη μπάλα τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η φάση που δεχτήκαμε στο τέλος προήλθε από ένα παιδικό λάθος και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x