Χαμηλούς τόνους για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε σε ακόμα ένα ματς να σκοράρει διατήρησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο τόνισε ότι δεν ανησυχεί καθόλου, αφού η ομάδα του δημιούργησε ευκαιρίες ενώ αναφέρθηκε και για τον τραυματισμού του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Αναλυτικά:

«Ήταν φανερό ότι παρουσιάσαμε διαφορετικό πρόσωπο και είναι λογικό όσο περνάνε οι μέρες, είμαστε καλύτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης και από πλευράς δημιουργίας φάσεων είμαστε καλύτεροι. Αυτό που είδα σήμερα είναι ότι έγινε καλύτερη προσπάθεια στο να βγάλουμε κάποιες φάσεις που θέλουμε και δουλεύουμε. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να τις βγάλουμε ακόμα περισσότερο. Ότι δεν βάλαμε γκολ, δεν μου λέει κάτι, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι τα παιδιά προσπαθούν και θα βγάλουν αυτές τις φάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι με στεναχώρησε πολύ. Σε αυτήν τη φάση καμιά φορά είναι καλύτερο να μη δεις πράγματα, αλλά να έχεις τους παίκτες σου υγιείς, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα γιατί οι μέρες πλησιάζουν. Περιμένουμε τη Δευτέρα την κλήρωση για τον αντίπαλό μας. Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Δώσαμε τον χρόνο που θέλαμε σε κάποια παιδιά να πάρουν τα λεπτά που χρειάζονται. Έχουν μείνει δύο παιχνίδια με τον Άρη και τη Γαλατά, οπότε πρέπει σιγά σιγά να πάρουν οι παίκτες περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστούν, τουλάχιστον 14-15 παίκτες σε αυτήν τη φάση να είναι πιο καλά.

Μια προπόνηση έκανε μόνο μαζί μας o Μπογέ. Τον ξέρω, δεν έχω καμία αμφιβολία για τον Λούκας, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πολύ καλά πράγματα. Οι περισσότερες φάσεις γίνανε επειδή κάναμε εμείς κάποια λάθη στις πάσες μας, αλλά δεν είναι ακόμα τα πόδια τους καλά. Και το κορμί και το μυαλό είναι κουρασμένο. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, δεν είναι τυχαία ομάδα. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και είναι λογικό να σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Φάνηκε ότι σε κάποια διαστήματα, κυρίως στην αρχή του παιχνιδιού ότι είχε περισσότερη συνοχή από μας, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, εμείς ήμασταν η ομάδα που βγάλαμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ