Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Δεν μπορούσαμε να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ με τόσα προβλήματα»

Στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε στην Τούμπα απέδωσε την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως αγωνίστηκαν παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και περιμένει καλύτερη εικόνα και καλύτερα αποτελέσματα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Δε θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα στην αγωνιστική απουσία του Μπακασέτα, όσο στην ψυχολογική και θεωρεί φαβορί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για την πρωτιά.

Αναλυτικά: «Με τόσα προβλήματα και τόσες απουσίες, δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τον σημερινό αγώνα. Έτσι έπαιξαν σήμερα παιδιά που δεν πήραν πολλές ευκαιρίες μέσα στη χρονιά, αλλά και παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές καθόλου. Το καλό ήταν σήμερα ότι δεν προέκυψαν παραπάνω προβλήματα για τους παίκτες μας.

Στα επόμενα παιχνίδια, θα είμαστε καλύτεροι και θα δείξουμε μία καλύτερη εικόνα. Επειδή θα ξεκινήσουμε πολύ νωρίς την προετοιμασία, θέλουμε οι παίκτες να είναι καλά και μακριά από τους τραυματισμούς και τιμωρίες για αυτό έγιναν και οι συγκεκριμένες αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ ήταν και λίγο τυχερός, μας πέτυχε και σε μία περίοδο με πολλά προβλήματα και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Δεν είμαι μόνο η αγωνιστική αξία του Μπακασέτα για εμάς, αλλά επηρεάστηκε το όλο κλίμα, κυρίως στην προηγούμενη αναμέτρηση. Δεν μπορούμε, όμως, να μένουμε μόνο εκεί. Πάντως, σήμερα δεν έλειπε μόνος αυτός, αλλά και ο Καρίμ, αλλά και άλλοι βασικοί παίκτες της ομάδας μας. Εμείς μπήκαμε σε μία σειρά αγώνων για να είμαστε ανταγωνιστικοί, όμως τα προβλήματα που προέκυψαν μας έκαναν περισσότερο κακό, παρά καλό.

Θα τονίσω το ίδιο που είπα και τις προηγούμενες φορές. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα βοήθησαν και ευνόησαν τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Εμείς έχουμε να παίξουμε πέντε παιχνίδια σε 12 μέρες, ενώ εκείνοι τέσσερα ματς σε δέκα μέρες και, μετά από μία εβδομάδα ξεκούρασης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x