Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Δύσκολα και για εμάς αλλά και τον ΠΑΟΚ»

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι το Κύπελλο, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που υποστήριξε πως και τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά θα είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες.

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού, το φιλικό με την Παναχαϊκή και τα συμπεράσματα που έβγαλε από αυτό, αναφέρθηκε μιλώντας στη NOVA ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα χρειάζονταν να βρουν ρυθμό. Είναι λογικό να μην υπάρχει η συνοχή που πρέπει για αυτό και δεν ήμασταν σε αρκετά διαστήματα του αγώνα τόσο καλοί. Αυτό όμως που μας ενδιέφερε ήταν να κάνουν τα τρεξίματα τους, να πάρουν τη φυσική κατάσταση που θέλουμε για να είναι έτοιμοι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου»
, είπε αρχικά.

Για το τι κρατά από το ματς με την Παναχαϊκή: «Δεν χρειαζόταν να δω κάτι συγκεκριμένο ή ατομικά από τους παίκτες. Ξέρω ποιοι είναι και τι δυνατότητες έχουν. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πάρουν λίγο αγωνιστικό ρυθμό».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Να πάμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τα προσεχή ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει. Ξέρουμε ότι θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και για εμάς και για τον αντίπαλο. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x